Home Horoskop JUPITER U ŠKORPIJI DO 8. NOVEMBRA 2018: Sve što smo sakrili od...

JUPITER U ŠKORPIJI DO 8. NOVEMBRA 2018: Sve što smo sakrili od drugih i od samih sebe, sada će pozvoniti na vrata. Dolazi 5 minuta svima kojima je učinjena nepravda i žuta minuta onima koji su se kitili tuđim perjem

111
0
Dnevni horoskop za 28. januar 2018

Jupiter u Škorpiji do 8. novembra 2018: Planeta Jupiter, najveća planeta sunčevog sistema i astrološki najveći benefik, u jednom znaku boravi oko godinu dana, a ceo zodijački krug pređe za dvanaest godina. Jupiter je sreća, spas, nagrada, novac, znanje, pravda, mudrost i moral.

Jupiter je putnik koji nas tera da naučimo nešto novo. On je volja za životom, optimizam i osmeh, planeta mudrosti i dobrote, visokog obrazovanja i dalekih putovanja. Njegova energija vodi istini, pravdi, toleranciji, strpljenju, znanju i razumevanju, piše Astro Portal. Ovaj benefik vlada i sportom, slobodnim vremenom, lovom i životinjama, dalekim putevima, velikim uspesima, bogatstvom, nadmoći, ugledom i dostojanstvom, on je sudija, vlast i onaj koji pruža pomoć. Jupiter je traganje za smislom, on je svrha života, on nam otvara vrata optimizma, prosperiteta, ekspanzije. Jupiter nam pruža mogućnosti, otvara vidike, pokazuje gde smo najuspešniji i gde leži naša sreća. On uglavnom uvek donosi dobitke, ekspanziju, optimizam, širinu, ali širi sve ono na šta naiđe, bilo to dobro ili loše. Jupiter nam daje odgovor na pitanje gde nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo verovati da će sam tranzit doneti sreću sa neba. Rezultati tranzita zavise od individualnog horoskopa, kao i od aspekata koje prave sa našim planetama. Ovaj veliki kosmički događaj nastupio je 10. oktobra 2017. godine i trajaće do 8. novembra 2018. godine. Svaki put kada Jupiter menja znak, a to se događa jednom godišnje, on donosi energiju znaka u koji ulazi. Tranzitni Jupiter u Škorpiji biće retrogradan od 9. marta do 10. jula 2018. godine.
Jupiter u Škorpiji do 8. novembra 2018
Škorpija je osmi znak Zodijaka i predstavlja regeneraciju, nasledstva, sredstva drugih ljudi, zaveštanja, testamente, poreze, tajne, rizik, degeneracije, osude, duhovnu i fizičku moć, podzemna mesta, ginekologiju, operacije, seks, rađanje, smrt, volju, snagu, odlučnost, kao i podršku koju dobijamo od drugih ljudi. Škorpija je obdarena nekom čudnom snagom, magnetizmom i intrigantnom tajanstvenošću. Ima nadrealno jaku volju, istrajnost i duboka osećanja. Osećanja su joj obično plemenita, usmerena na ispravljanje nepravde i pomoć drugima. Često je prati bezrazložno i nepravedno prikačena loša reputacija ali se sa druge strane, opasne i zle, Škorpije krije dobrota, ljubav i saosećanje sa patnjama drugih. Istina je da je zatvorena i da je niko ne poznaje u potpunosti, niti ona to dozvoljava. Ona prikriva svoja prava osećanja i svoj život, čak i onda kada vam izgleda uverljivo. Najjača je baš onda kada dotakne dno, pa se poput feniksa izdigne iz pepela, spremna da nastavi svoj put još jača i hrabrija. Kako Jupiter ima energiju širenja i ekspanzije, prirodno je da će proširiti i izvući na površinu sve navedeno što Škorpija i priroda 8. polja predstavljaju. Upotrebila sam pravu sintagmu – izvući na površinu. Škorpija se ne zadovoljava prividnim i površnim stvarima, ona odlazi u dubine, dotiče dno, kopa ispod površine, gleda u lice smrti, da bi se ponovo rodila i dostojna izašla na sjaj sunca. Više puta u životu umire i rađa se i od nje se uči da je poraz samo lekcija, nikako kraj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.