Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. januar 2018: Sreća je na strani Raka, Ovan...

Dnevni horoskop za 10. januar 2018: Sreća je na strani Raka, Ovan ima dobre ideje, Vodolija razočarana

55
0
Dnevni horoskop za 12. decembar 2016
Dnevni horoskop za 10. januar 2018

Dnevni horoskop za 10. januar 2018: Dan će obeležiti Merkurov izlazak iz retrogradne senke i Saturnov ulazak u istu. Jedna planeta ulazi a druga izlazi, pa očekujte danas jedan konfuzan dan…

Nešto će čas funkcionisati savršeno, nešto vam nikako neće polaziti za rukom, i onda totalni obrt za 180 stepeni. Nije preporučljivo danas baviti se težim poslovima, razgovarati o težim temama, potezati priče iz prošlosti (ovo ne, nikako). Divan dan za završiti sve one poslove koji vas čekaju, odraditi neke sitnice koje odavno stoje na poslu, završiti spremanje stana i izbaciti sve one nepotrebne stvari koje su se i tu nagomilale. Izbacite sve danas što vam smeta, osim onoga što stoji u duši, za to iskoristite neku drugu priliku, danas bi moglo da dovede do ozbiljnih i nepotrebnih rasprava. Veče idealno za neobavezno druženje, šetnju ili opuštanje uz filmove ili dobru knjigu. Miran dan vam želimo, piše današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese. LJUBAV Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite. ZDRAVLJE Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.
Dnevni horoskop za 21. mart 2017
Dnevni horoskop za 10. januar 2018

Bik

POSAO Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate. LJUBAV Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, stoga promenite svoju prvobitnu taktiku. ZDRAVLJE Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

Blizanci

POSAO Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Pronađite je u porodici i prijateljima! LJUBAV Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate. ZDRAVLJE Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.