Izdominiraće u vladavini Ovna: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika radost od 20. marta do 19. aprila 2020. godine
Izdominiraće u vladavini Ovna: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika radost od 20. marta do 19. aprila 2020. godine

Ova tri znaka mogu da se raduju periodu od 20. marta do 19. aprila

Planeta vitalnosti i životne energije 20. marta ulazi u znak Ovna, pa će tako pripadnici ovog znaka osetiti značajno poboljšanje. Pored njega, još 2 znaka zodijaka će osetiti uticaj Sunca.

Iz perioda u kojem je vladavina Riba bila dominantna prelazimo u period koji predvodi Ovan i koji karakteriše pojačan nivo energije na svim poljima.

Ovnovi, Strelčevi i Lavovi će najviše osetiti ovaj uticaj.

Ukoliko ste Ovan, taman ste pomislili da vas je Sunce u Ribama uspavalo i da vas ništa ne pokreće na akciju, ali odjednom dogodiće se preokret. Sa dolaskom proleća, ulazi i Sunce u vaš znak, što nagoveštava da ćete postati sigurniji, odlučniji i energičniji. Nerviraće vas sve što je sporo i mnogo brže ćete završavati svoje obaveze. Kako Sunce predstavlja peto polje Lava, postaćete emotivno otvoreniji i spremniji za početak nečeg novog. Ponovo ćete osetiti povratak samopouzdanja, što će razrešiti brojne poslovne dileme.

Ukoliko ste Lav, a po prirodi vaša planeta jeste Sunce, što znači da njegovim ulaskom u Ovna za vas predstavlja više učenja, kontakata sa inostranstvom ali završavanje sudskih sporova. Mladi Lavovi u narednih mesec dana imaće uspeha kada je u pitanju obrazovanje, a ostali će shvatiti da ne bi bilo loše da usavrše ono što trenutno rade. Ukoliko imate zakonske stvari koje morate da rešavate, Sunce u Ovnu povoljno će uticati na ishode pravnih problema. Ovo je odličan period za donošenje novih poslovnih odluka, jer će vam sve što zamislite ići od ruke.

Ako ste Strelac, spremni ste za akciju. Iz jedne povučenije faze ulazite u fazu prolećnog razbuđivanja. Vraća vam se energija, pa ćete biti dominantniji u odnosima sa ljudima do kojih vam je stalo. Ukoliko ste imali problema sa zdravljem dok je Sunce boravilo u Ribama, znajte da ćete od 20. marta biti u daleko boljoj formi. Ne bi bilo loše da se aktivnirate i počnete zdravije da živite.

Sunce će boraviti u Ovnu do 19. aprila, kada ulazi u znak Bika.

stil.kurir.rs/direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.