Konjukcija Marsa i Jupitera 20. marta 2020: Nebo nam šalje unutrašnju snagu, mudrost i obilje
Konjukcija Marsa i Jupitera 20. marta 2020: Nebo nam šalje unutrašnju snagu, mudrost i obilje

Horoskop – saznajte kakvu promenu sudbine donosi konjunkcija Jupitera i Marsa!

Jupiter i Mars se poravnavaju na svake dve godine i njihove snage se kombinuju, suočavaju i donose nam visoke energetske vibracije, piše Lovesensa.

Ove godine Mars, kao vatrena crvena planeta, spojiće se sa Jupiterom, planetom obilja, u znaku Jarca 20. marta 2020. godine.

Mističan spoj dogodiće se ubrzo nakon prolećne ravnodnevice i neposredno pre nego što Saturn uđe u znak Vodolije. Kraj marta meseca biće prilično moćan, sa neverovatna tri planetarna događaja.

Snažna energija kojunkcije Mars-Jupiter ojačaće sposbnost ispoljavanja misli i bićemo suočeni da završimo mnoge obaveze i ispunimo obećanja koja smo sebi zadali.

Mars nas svojom pojavom asocira na našu unutrašnju snagu i govori nam da se ne bojimo svojih strahova, već da ih koristimo kako bismo ostali istrajni i motivisani u radu za naše i opšte dobro.

Kada prihvatimo svoje strahove, uspećemo da pronađemo uzrok neravnoteže u svom životu. Naši strahovi otkrivaju na kojim područjima života nam je potrebno više ljubavi i brige.

Planeta ekspanzije Jupiter koristi svoju energiju da probudi naša čula i osvesti nas kako bismo na dobar način posmatrali događaje oko sebe. Jupiter je uglavnom dobroćudna planeta koja može proširiti i negativna osećanja i pozitivna.

Konjukcija Marsa i Jupitera 20. marta 2020
Konjukcija Marsa i Jupitera 20. marta 2020

Na nama je kako da postupamo sa energijom ovih planeta. Ako se fokusiramo na veće vibracije, Jupiter će sigurno doneti obilje u naš život.

Kada su obe planete na visokoj vibraciji, naša unutrašnja snaga raste, kao i isceliteljske moći i mudrost. One nas vode da se suočimo sa svojim višim iskustvom i pomažemo da iskoristimo svoje duhovne moći. Dok je strah prisutan, imamo moć da izaberemo kako ćemo na njega reagovati.

Ovaj aspekt Marsa i Jupitera nalazi se između prolećne ravnodnevice i Saturnove smene i povećava već jaku energiju širom sveta.

Najbolji način da se bavite ovom energijom jeste da je kanališete i usmerite na prave stvari, prave vrednosti. Setite se snage koju imate u sebi. Setite se koje ste sve izazove u životu pobedili i pobedićete ponovo.

U 2020. godini očekuje nas puno sličnih astroloških događaja kao što je konjukcija Jupitera i Marsa. Ovo je sjajna godina da naše misli pretvorimo u akcije. Uskladite vibracije i unesite mir u svoju dušu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.