Ljubavni horoskop za novembar 2017

Ova 4 znaka će varati svoje partnere u septembru 2017. godine: Iskušenja su na svakom koraku, ali samo pojedini pripadnici Zodijaka u ovom periodu neće ose draži, bez obzira što su u vezi ili braku.

O kome se radi i da li je reč o trenutnoj strasti ili konačnom begu iz već narušenog ljubavnog odnosa, saznajte u ovom horoskopu.

RAK

Prilično ćete klackati sa raspoloženjima i neki od vas mogu, povučeni potrebom da promene nešto u svom životu, ući u tajni odnos sa osobom koju duže vreme poznaju ili sa kojom su imali nekih dodirnih tačaka u prošlosti.

Od treće dekade meseca stvari će krenuti na bolje između vas i stalnog partnera, pa biste mogli da razmislite da odete na neki zajednički odmor ili bar kratko putovanje.

Ovo će vam itekako prijati. Usamljeni pripadnici znaka sa Venerom u polju tajni, koja će ovde boraviti tokom meseca, mogu najpre očekivati avanturu, zabavu i neke momente koji će pre biti obojeni strašću i seksualnošću nego ljubavlju.

Ova 4 znaka će varati svoje partnere u septembru 2017. godine

DEVICA

Iako vam je poslovni segment sada jako važan i imate puno obaveza, morate u istoj meri graditi i emotivni segment – uvek nađite dovoljno vremena za voljenu osobu. Možete sada jako poboljšati i unaprediti kvalitet vaše veze.

Doduše, neki od vas tokom ovog meseca mogu potražiti malo zabave i “sa strane”, i to uglavnom preko poslovnog segmenta. Samo razmislite da li vam je ovo zaista potrebno. Slobodne Device imaju prilike za nove emotivne kontakte, ali je pitanje koliko će zaista imati vremena i volje da se ovim šansama zaista i posvete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.