Home numerologija NUMEROLOGIJA: Ovakav vam partner treba prema vašem generacijskom broju

NUMEROLOGIJA: Ovakav vam partner treba prema vašem generacijskom broju

125
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. marta 2017
Ovakav vam partner treba prema vašem generacijskom broju

Znate li da se u generacijskom broju vidi kakvog partnera želite? Generacijski broj se dobije sabiranjem svih brojeva godine vašeg rođenja. Kada ih na kraju svedete na prost broj, znaćete koji vam je generacijski broj.

Na primer: 1986. godina 1 + 9 + 8 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6 GENERACIJSKI BROJ 1 – želi inteligentnog partnera sa kojim može o svemu da razgovara. Poželjno je da bude i inteligentniji od nje same, jer vole da uče nove i nepoznate stvari. Nikako ne sme da bude tvrdoglav i isključiv, to ne trpe. Mora im biti i oslonac i podrška. Cene dobre govornike, ali ako se gramatički nepravilno izražavaju, tu je kraj. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija, piše Astro portal. GENERACIJSKI BROJ 2 – reaguje isključivo na emociju. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja, i pokazivati i izgovarati, ljubav i emociju. Dvojke vole da im se govori, da ih uveravaju u postojanje emocija, da im se neguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih svojom pažnjom, ljubavlju i nežnošću obavije satenom u najlepšoj boji. GENERACIJSKI BROJ 3 – očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, mada je to malo utopijska želja, napraviće mu bajku od života. Trojke i same to mogu i hoće da daju, bez zadrške, ali samo u slučaju da to i dobiju. Teže idealu.
Ovakav vam partner treba prema vašem generacijskom broju
GENERACIJSKI BROJ 4 – žele partnera sličnog sebi. Na prvom mestu žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan partner, vredan i radan, na koga se mogu osloniti bez rezerve, i koji će visoko ceniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele da znaju na čemu su i kuda to vodi. GENERACIJSKI BROJ 5 – vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja, samo neka im nije dosadan. Žele da uz partnera otkrivaju sve životne radosti, vole smeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Daće maksimum od sebe pravom partneru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.