MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.

Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu za vreme vladavine Vage, pišu Večernje novosti.

 

OVAN

Posao

Početak perioda je prilično konfuzan, ali već posle 27. septembra, kada vaš vladar Mars uđe u znak Jarca, poslovne okolnosti počinju da se menjaju na bolje. Konačno se stiču uslovi za realizaciju povoljnih poslovnih rešenja. Ali, finansijska situacija je i dalje nestabilna, a mogli bi da vas iznenade i neplanirani troškovi. Nakon ulaska u znak Jarca, Mars će se naći u nezahvalnom aspektu sa Jupiterom koji često dovodi do situacija u kojima se krše pravila. Izbegavajte rizične transakcije i aktivnosti koje bi mogle da vas dovedu u nezaahvalan položaj i naruše vašu reputaciju. Postoje naznake da tokom ovog perioda zbog lakovernosti lako možete da postanete žrtva nekog prodavca magle. Imajte na umu da vaš poslovni uspeh ne zavisi samo od planetarnih aspekata, već i od detaljne analize i procene situacije, kao i od svakodnevnog , marljivog rada. Pokušajte da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno. U suprotnom, mogući problemi sa otplatom dugova.

zena

Ljubav

Na samom početku jeseni, Venera, vaš vladar sedmog polja menja znak i ulazi u kadentnu Škorpiju. Ako ste u stabilnoj dugoj vezi, ovo bi mogao da bude period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Takvu želju, pojačaće vatreni Mars koji sekstilom podupire Venerine težnje ka promeni i trudi se da ubrza sva dešavanja. Ukoliko ste slobodni, moguća je obnova neke stare emotivne veze. Verovatno je u pitanju osoba iz prošlosti sa kojom ste iz nekih razloga naglo i burno prekinuli ljubavnu idilu. Ako želite da nekoj staroj ljubavi date novu šansu, imaćete priliku za to. Kako je Jupiter sa Suncem dominanatan u polju partnerstva moguće da sve krene prilično brzo, pogotovo ako ste se u međuvremenu promenili i shvatili da partnera nije moguće menjati već samo svoj stav prema situaciji i okolnostima. Onima koji su već u braku, slede novi izazovi i iskušenja. Kao i na sve druge znakove, Venera u padu, u Škorpiji i na vas utiče u onoj meri u kojoj je aktivna u vašoj natalnoj karti.

Zdravlje

Merkurov okret u polju bolesti ukazuje na potrebu kontrole hroničnih bolesti. Obratite posebnu pažnju na prevenciju. Ne zanemarujte simptome upozorenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.