Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 24. septembar 2016: Blizanci okreću list, Jarac neumeren a...

Dnevni horoskop za 24. septembar 2016: Blizanci okreću list, Jarac neumeren a Lav otkriva tajne

82
0

Dnevni horoskop za 24. septembar 2016: Ovan hipohondričan, Bik strastven sa Škorpijom, Rak strastven, Devica okrenuta sebi, Vaga se bavi finansijama, Strelac pod pritiskom, Vodolija radi srcem a Ribe se bude. Ovo je današnji horoskop za danas 24.09.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao Ukoliko se bavite privatnim biznisom, on zasigurno mora da bude pod uplivom Meseca. Danas je dobro da započnete nešto, pa makar sitnijim investicijama tek da obeležite ciklus koji upravo, počinje. Ljubav Privlače vas stariji tipovi, koji su dosta uspešni u svom poslu. Partner može da se bavi neobičnim radnjama. Može da bude ezoteričar. Zdravlje Možete biti skloni hipohondriji.

devojka

BIK

Posao Volite dan da provodite u šetnji, pa i u provodu na otvorenom. Ništa ne može da vam drži pažnju, koliko dobra zakuska. Volite hedonizam u velikom stilu. Ljubav Strast na pomolu, prema jednoj Škorpiji. Susret sa ovom osobom je neminovan. Iskoristite naredni period za jače zbližavanje sa partnerom. Zdravlje Imate veliku zaštitu Fortune na ovom polju.

BLIZANCI

Posao Polje privatnog biznisa vam je izuzetno povoljno. Merkur kreće u svoj direktan hod punim zaletom, pa se i problemi više neće ponavljati. Sve što ste imali da završite to ste uradili. Okrenite novi list, upravo danas. Ljubav Polje ljubavi vam je izuzetno aktivno. Strast prema osobama koje imajujak uticaj na vaš emotivni život se može nastaviti velikim intenzitetom. Možete biti dovedeni u iskušenje. Zdravlje Posetite ginekologa/urologa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.