Horoskop za Veneru u Blizancima: Saznajte šta svaki znak Zodijaka očekuje do 7. avgusta 2020. godine
Horoskop za Veneru u Blizancima: Saznajte šta svaki znak Zodijaka očekuje do 7. avgusta 2020. godine

Kako Venera predstavlja ljubav, naklonost, vrednosti, lepotu, umetnost, društvene porive itd, ona u Blizancima daje prijateljsku naklonost, darežljivost, nepristranost. Mnoge osobe će želeti da njihovi partneri budu inteligentni i da ima razvijen smisao za humor. Nedostatak istrajnosti je takođe prisutan pa ako niste brzi, može se dogoditi da vaš partner izgubi strpljenje.

Venera u Blizancima je dosta lepršava, šarmantna, brbljiva i nikako nije za duboke emocije i duge veze. Kako će biti u sekstilu s Marsom iz Ovna onda se može događati dosta strasti, zabave, uživanja, srdačnosti i saosećajnosti. Odličan je aspekt za sklad u odnosima gdje se pokreće sreća i lepa energija, piše astrolog Željka Knežević.

Poslednje nedelje jula Venera će biti u kvadratu s retrogradnim Neptunom iz Riba pa se mogu događati nesvesni problemi kada su emocije u pitanju, čak i druge prevare i malverzacije.

Pozitivna strana ovog aspekta je umetnička sposobnost i estetske osetljivosti. Pojedine osobe mogu biti žrtve, jer se može igrati na njihovu emotivnu osetljivost i tako mogu biti prevarene. S ovim aspektom treba biti oprezan, posebno kada su u pitanju uvjerenja i verovanja u nešto ili nekome.

Šta pojedinačni znakovi mogu očekivati u ljubavnom, partnerskom odnosu i materijalnoj sferi do 7.  avgusta?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas je vaša planeta strasti Mars, dok Venera tranzitira kroz vaše polje komunikacije, druženja, sada je lepa prilika da nežnije pokazujete emocije, flert. Šarmantni i intelektualni, lako postižete uspeh kod suprotnog pola u druženju, s pisanjem ili u umetničkim vodama. Ako su vam aspekti negativni onda može doći da se ponašate površno i kapriciozno. Izbegavajte inat i pakosti.

Horoskop za Veneru u Blizancima: Saznajte šta svaki znak Zodijaka očekuje do 7. avgusta 2020. godine
Horoskop za Veneru u Blizancima: Saznajte šta svaki znak Zodijaka očekuje do 7. avgusta 2020. godine

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je tranzit Venere kroz vaše drugo polje koje je vezano za finansije i ishranu pa bi na tom polju mogla biti događanja. Mnogi Bikovi imaju zacrtane planove i cilj da poprave svoje finansije, što će vam poći za rukom. Vaši prijatelji i partner su aktivni da vam pomognu i poklone pažnju pa možete napraviti listu želja da vam se ostvare. Veliki napredak, kako u materijalnom tako i u emotivnom životu je ispred vas pa uživajte.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vi ste počašćeni s lepom energijom Venere i njenih dobrobitima, kako materijalnim tako i na polju seksepilnosti. Mnogi Blizanci se zaljubljuju i sve se vrti oko vas jer ste u centru pažnje. Sve što je ljubaznost, šarm, veselje, sreća, sada zrači iz vas. Pojedine osobe će uživati u flertu, muzici i slatkišima. U poslednjoj nedelji jula treba paziti da ne dođe do razočaranja ili neke prevare pa budite oprezni.

RAK

Dragi Rakovi, vama Venera tranzitira kroz vaše prirodno dvanaesto polje pa će najviše energije biti utrošeno u razmišljanje o vašem ljubavnom životu. Mnogi Rakovi će se u svojoj unutrašnjosti promeniti i isceliti svoju dušu. Kako ima Rakova koji su stidljivi i kojima je teško da pokažu svoja osećanja, moguće je da to sada uspeju. Neke unutrašnje emocije jednog Raka su poznate pa ipak je lepo da ih i pokažete. Sagledajte po ko zna koji put svoju unutrašnju emociju i svoje vrednosti. Pojedine osobe mogu biti tajno zaljubljene ili skrivati ljubav daleko od svih znanih i neznanih. Slatka tajna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.