Dnevni horoskop za 8. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 8. septembar 2020.

Venera opet naleće na Neptuna, pazite da vas neko ne prevari!

Kako se inače Venerine potrebe prilagođavaju znaku u kome boravi, imali smo prilike da vidimo do sada da su ljubavni odnosi skroz površni ili da se sve završava na rečima baš zbog Venerinog boravka u Blizancima od aprila meseca.

Tokom retro hoda Venera je bila u kvadratu sa Neptunom i zbog toga je bilo dosta ljubavnih razočarenja, raskida i nesporazuma.

Sada, kada je uveliko u direktnom hodu, pokazuje da nam je i dalje potrebno lepršavo i laganije ulaženje u ljubavne teme, ali bez preteranog posvećivanja.

Novi kvadrat Venere i Neptuna neće biti opasan, kao prethodni. Venera (naše potrebe u ljubavi) sada ima iskustvo i lako će prepoznati laž koju će potencijalno servirati Neptun.

Aspekt će biti aktivan sve dok Venera ne bude ušla u znak Raka (sedmog avgusta) i zbog toga je potreban oprez, specijalno u domenu obećanja.

S druge strane, postoje i pozitivne osobine ove promenljive aspekture. Ovaj period će biti plodonosan za sve koji se bave pisanjem, muzikom, slikanjem i ostalim umetničkim disciplinama jer će mašta biti veoma aktivna.

Pripazite u kupovinama i finansijskim transakcijama, jer postoji opasnost od prevare ili zablude.

svetpoznatih.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.