ASTRO

Čuvajte se od 27. jula do 7. avgusta 2020: Kvadrat Venere u Blizancima sa retrogradnim Neptunom iz Riba mnogima donosi prevare i prazna obećanja

Venera opet naleće na Neptuna, pazite da vas neko ne prevari!

Kako se inače Venerine potrebe prilagođavaju znaku u kome boravi, imali smo prilike da vidimo do sada da su ljubavni odnosi skroz površni ili da se sve završava na rečima baš zbog Venerinog boravka u Blizancima od aprila meseca.

Tokom retro hoda Venera je bila u kvadratu sa Neptunom i zbog toga je bilo dosta ljubavnih razočarenja, raskida i nesporazuma.

Sada, kada je uveliko u direktnom hodu, pokazuje da nam je i dalje potrebno lepršavo i laganije ulaženje u ljubavne teme, ali bez preteranog posvećivanja.

Novi kvadrat Venere i Neptuna neće biti opasan, kao prethodni. Venera (naše potrebe u ljubavi) sada ima iskustvo i lako će prepoznati laž koju će potencijalno servirati Neptun.

Aspekt će biti aktivan sve dok Venera ne bude ušla u znak Raka (sedmog avgusta) i zbog toga je potreban oprez, specijalno u domenu obećanja.

S druge strane, postoje i pozitivne osobine ove promenljive aspekture. Ovaj period će biti plodonosan za sve koji se bave pisanjem, muzikom, slikanjem i ostalim umetničkim disciplinama jer će mašta biti veoma aktivna.

Pripazite u kupovinama i finansijskim transakcijama, jer postoji opasnost od prevare ili zablude.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

svetpoznatih.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.