ASTRO

HOROSKOP ZA USAMLJENE: Evo kad i sa kim vas očekuje fatalna ljubav, a neke i brak u 2016. godini

 

RAK

Ova godina ima mnogo toga da vam ponudi, zato aktivirajte društveni život da biste nekoga upoznali, posebno tokom jula. Nekima među vama nije isključena i neka simpatija na radnom mestu – možda će se raditi o kolegi ili nekome koga često srećete na poslu.

Kad i s kim: S Jarcem možete da ostvarite emocionalno vrlo dubok odnos. Kod njega će vam se svideti to što se na njega uvek možete osloniti. Jarac će vas jako privlačiti i na seksualnom planu. Ljubavna sreća pratiće vas u januaru, od 13. marta do 5. aprila, od 1. do 24. maja, od 1. do 12. jula, a posebno od 6. do 30. avgusta, ali i od 24. septembra do 18. oktobra.

devojka

 

LAV

Ako ste dugo samovali, 2016. godina vas neće zakinuti za flert, avanturu, ali i značajnu vezu koja bi mogla da vam se dogodi tokom leta. Možda na moru upoznate privlačnu osobu. Odnos će odmah postati čvrst i to može biti vrlo ozbiljna veza.

Kad i s kim: Nemirna Vodolija je vaš idealan partner. Ona će vas pokretati i motivisati, a vi ćete ga ponosno predstavljati društvu. Vodolija će uvek znati da vas zabavi i oraspoloži pa ćete imati prijateljsko- ljubavnički odnos. U ljubavne pobede krenite u januaru, pa od 5. do 30. aprila, od 25. maja do 17. juna, a posebno od 13. jula do 5. avgusta. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni u septembru i od 19. oktobra do 12. novembra.

 

DEVICA

S Jupiterom u svom znaku u prvoj polovini godine nije isključeno fatalno zaljubljivanje. To može biti neko s kim ćete imati savršenu komunikaciju. Druga polovina godine nameće mirniji ritam, ali i otvara neke neprilike s roditeljima koji neće odobravati vaš ljubavni izbor.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Kad i s kim: Senzibilne Ribe su idealni partneri za vas jer će njihova intuitivna i maštovita priroda često omekšati vaše tvrdokorne stavove i preterano realno gledanje na život. Uz Ribu ćete imati više romantike u odnosu, ali i partnera koji je vrlo odan i požrtvovan. Najbolje vreme za ljubav je januar, od 1. do 24. maja, od 1. do 12. jula, ceo avgust, pa od 24. septembra do 18. oktobra i od 13. novembra do 8. decembra.

devojka

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.