Home ASTRO Ova 2 znaka će kad-tad rasturiti svaku vezu! Ne poznaju ljubav, za...

Ova 2 znaka će kad-tad rasturiti svaku vezu! Ne poznaju ljubav, za njih vaša osećanja ne znače ništa…

544
0
Principi sudbine: 20 mudrosti za istinsku sreću! Svet oko nas je neutralan. Mi ga sami činimo dobrim ili lošim.
Principi sudbine: 20 mudrosti za istinsku sreću! Svet oko nas je neutralan. Mi ga sami činimo dobrim ili lošim.

Iako ne možemo generalizovati čitavu populaciju i znamo da veliku ulogu u formiranju ličnosti, sklonosti i sposobnosti igraju roditelji, društvo i okolina, možemo na osnovu horoskopskog znaka sa 90% preciznosti otkriti osobu koje najverovatnije nema emocija ili prosto nikada ne sluša svoje srce.

Ono što oni kažu da osećaju, duboko u njihovim dušama izgleda sasvim drugačije nego što vam se može učiniti, a zvezde vam otkrivaju koja to 2 znaka nemaju “organ za ljubav” a da toga nisu ni svesni. HOROSKOP: Evo kako da smuvaš bilo koji znak Zodijaka. Možeš osvojiti bilo koga ako znaš ovu mudrost!

JARAC

Osobe rođene u znaku Jarca imaju velikih poteškoća da razumeju svoje emocije. Oni umeju da budu jako odgovorni, brižni i pažljivi, a kako je reč o ljudima koji su neretko i izrazito inteligentni i obrazovani, na prvi pogled za njih se nikada ne bi moglo reći da nemaju emocija. U njihovom ponašanju nećete primetiti ništa neobično. “Testovi ljubavi” na kojima oni često padaju su situacije ili iskušenja u kojima moraju da biraju između “dve ljubavi”, gde će oni uvek presuditi u sopstvenu korist. mesec rodjenja horoskop svi detalji Nemojte se iznenaditi ako vam prijatelj Jarac preotme ljubav, jer upravo je to situacija gde oni moraju da uzimaju u obzir emocije drugih ljudi u situaciji koja se tiče njih lično. U ovakvim situacijama možete se kladiti da će Jarac da gleda samo svoje dupe. Ipak, kao roditelji oni su sjajni, a kada je u pitanju ljubav prema samom sebi tu su neprikosnoveni! Na kraju krajeva i ljubav prema samom sebi iziskuje emocije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.