Horoskop za retrogradni Saturn: Saznajte šta očekuje svaki znak od 11. maja do 29. septembra 2020. godine
Foto: freepik.es

Svi smo već čuli da je Saturn dosta ozbiljna i teška planeta a posebno kada je negativno aspektovana. Od 11. maja do 1. jula on će tranzitirati kroz Vodoliju pa nam može doneti razne pobune, a kada od 1. jula se vrati ponovo u Jarca onda nam sigurno daje priliku da neke stvari koje smo pogrešno uradili ispravimo ili će nas čak vratiti na prvobitnu situaciju.

Sve što je staro ili prošlost to je vezano za Saturn. Gde god se nađe Saturn u ličnom horoskopu on daje poteškoće i sudbinu koja nije najbolja, a još kada je negativno aspektovan onda osoba u svom ličnom životu ima probleme iz tog aspekta. On je tranzitirao kroz Jarca od 17. decembra 2017. pa ako nismo dobro radili sada je došlo na naplatu, gde možemo kroz iste probleme proći i krenuće da nas kažnjava. Ako smo bili pod njegovim principima i pravilima onda nam može stići saturnovska nagrada koja opet nije raskošna kao Jupiterova, piše astrolog Željka Knežević.

Kada je pozitivan on nam daje moral, oprez, samostalnost, dužnost, otpornost prema strastima, ozbiljnost, rezervisanu narav, podnošenje teškoće, intelektualne sklonosti itd. Negativno aspektovan daje okrutnost, hladnoću, zlobu, pesimizam, zavist, depresiju, sukobe sa roditeljima i nadležnim vlastima, moralne okrutnosti i kako je simbol za zube, kosti, sluh onda i tu mogu da se jave problemi.

GDE NAM SE MOGU VRATITI PROBLEMI I MOGUĆNOSTI DA ISPRAVIMO GREŠKE U LIČNOM HOROSKOPU?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi za vreme retrogradnog Saturna možete imati ponovnu šansu u vašem desetom i jedanaestom polju što je vezano za karijeru jednog roditelja, neke grupe, očekivanja, prijatelje, penzije pa ako imate u toj oblasti probleme, sada ponovo možete rešiti. Za ovaj tranzit su bitne ispravnost i konstatnost. Mogu vam se pojaviti stari prijatelji, da steknete samopouzdanje i da budete organizovani i istrajni.

Horoskop za retrogradni Saturn: Saznajte šta očekuje svaki znak od 11. maja do 29. septembra 2020. godine
Horoskop za retrogradni Saturn: Saznajte šta očekuje svaki znak od 11. maja do 29. septembra 2020. godine

BIK

Dragi Bikovi, vi za vreme tranzita Saturna možete imati dešavanja u vašoj devetoj i desetoj kući što je dosta vezano za dešavanja u karijeri, velike odgovornosti, ambicioznost bi mogla biti naglašena. Mnogi Bikovi mogu imati nepoverenje prema drugim ljudima i dogmatski pristup svetu pa bi na tom polju trebalo da porade. Pojedine osobe bi usled svoje promišljenosti i odgovornosti mogle doći do uspeha. Ne preporučuje se putovanje u inostranstvo, posebno ako u ličnom horopskopu imate izazovne aspekte.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj tranzit dešava kroz vaše osmo i deveto polje što ukazuje da vi upravljate novcem vašeg partnera ili nečijim tuđim novcem. Ako ste do sada ulagali u neke investicije koje nisu bile sigurne, sada se može pokazati nesigurna i promašena investicija. Možete biti fascinirani strancima i stranim zemljama pa ipak treba paziti ako želite da putujete jer nisu baš najbolje položene planete. Moguće je da imate neki vid fanatizma i budete preterano netolerantni prema rodbini. Vaša planeta Merkur će biti retrogradna od 18. juna do 12. jula pa i tu treba da obratite pažnju kada su finansije u pitanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.