Žene, budite na oprezu od 13. maja 2020: Izbegnite ove zamke tokom retrogradne Venere u Blizancima ili će vas one baš skupo koštati
Foto: freepik.es

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf.rs objašnjava kako će uticati retrogradna Venera na sve znakove horoskopa koja će trajati od 13. maja do 26. juna.

Kako je Venera vladalac druge i pete kuće ono na šta bi trebalo da obratimo pažnju jesu naše emocije, ulaganja i reči.

Najpre, mnogi bi trebalo da se pričuvaju vraćanja nekih bivših ljubavi u svoj život, nekih ponovnih poziva i prepiski – nemojmo nasedati na iste reči dva puta.

Takođe, u ovom periodu se u vašim životima može pojaviti neko ko je zauzet, maltene pred stajanjem “na ludi kamen”.

Ovo mahom vazi za žene, a taj neki čovek će biti vrlo atraktivan, markantan, ali dobro razmislite da li želite takvu avanturu, mogla bi skupo da vas košta.

Žene bih posavetovala i da izbegavaju bilo kakve korekcije na sebi, pa makar i promenu boje kose. Može se ispostaviti kasnije da je to bila loša ideja i da ćete se pokajati.

Kada je reč o novcu i ulaganju – oprezno! Nemojte kupovati automobile i mobilne telefone, mahom tehniku jer se može ispostaviti da ima neku grešku.

Blagi oprez i kada su vaše misli, odnosno reči u pitanju. Pokušajte da ne dolazite u konflikt sa saradnicima, šefovima, sa nekim s posla. Čak izbegavajte sukobe i sa organima reda.

Pokušajmo da ovu retro Veneru ispratimo tiho, bez naglih odluka, ishitrenih postupaka i bez principa “što na umu to na drumu”.

Strpite se.

Posledice ovog perioda koji je iza nas polako prolaze, ali to nije dovoljno, držite još malo nogu na kočnici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.