Mesec u Ribama od 2. septembra 2020. najteže će biti Ribama, Devicama, Strelčevima i Blizancima.
Mesec u Ribama od 2. septembra 2020. najteže će biti Ribama, Devicama, Strelčevima i Blizancima.

Horoskop za pun Mesec u Škorpiji 7. maja 2020: Mnogo želja i strasti pokreće ovaj pun Mesec u Škorpiji. Dosta pozitivne energije je u nama što može da ispuni naše želje i pokrene mnoge povoljnosti na našem životnom putu. Kada su emocije u pitanju i ljubav, ovaj Mesec ih pojačava pa se strasti i romantika umnožavaju. Mnoge osobe postaju svesne svojih najdubljih želja pa se bore za njih, idu na sve ili ništa što je svojstveno za Škorpije i pun Mesec u njima.

Pun Mesec će praviti lep trigon sa Neptunom iz Riba što će mnogim osobama pomoći da se izbore sa nekim problemima. Intuicija je na visokom nivou i najdublja duhovnost se budi. Pojedine osobe koje mogu ući u neki nesporazum ili on postoji od ranije sada ga mogu rešiti uz kompromis, neki vid saradnje pa čak i da oproste što nije svojstveno Mesecu u Škorpiji ali ipak je Neptun upleo svoje prste u sva najdublja osećanja i praštanja, piše astrolog Željka Knežević.

Pun Mesec se samo jednom godišnje dešava u Škorpiji pa bi bilo dobro uz naklonost Neptuna da transformišete svoj put koji vam nije davao svrsishodnost u životu. Mnoge osobe sada se zbližavaju i kreću nekim novim životnim putem dok se pojedincima ispunjavaju najdublje želje o kojima sanjaju već dugo. Ovaj pun Mesec od nas traži generalno duboke promene da nešto bukvalno nestane, umre u našem životu da bi se kao Feniks iz pepela uzdigli i ponovo rodili.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI HOROSKOPSKI ZNACI?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju što može uticati na vaše želje. Mnogi Ovnovi mogu definitivno da iskristališu svoje želje. Stara verovanja mogu da ostanu u prošlosti što vam donosi mnogo bolju budućnost.

BIK

Dragi Bikovi, vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem sedmom polju što će dosta uticati na partnerske odnose. Vreme je da se vaše želje realizuju, a kako vi sumnjate još ste dodatno nemirni i puni strahova. Opustite se i ne kočite na putu svoje sreće. Samo hrabro i puni samopouzdanja idite napred.

Horoskop za pun Mesec u Škorpiji 7. maja 2020: Blizancima stiže neočekivani novac, Ribi strast ubrzava rad srca, Škorpija ostavlja prošlost iza sebe
Horoskop za pun Mesec u Škorpiji 7. maja 2020: Blizancima stiže neočekivani novac, Ribi strast ubrzava rad srca, Škorpija ostavlja prošlost iza sebe

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem šestom polju posla, svakodnevnice i zdravlja. Sada možete dobiti lepe vesti kada su finansije u pitanju. Pojedini Blizanci dobijaju i neočekivani novac dok se pojedinima nude razne mogućnosti za zaradu.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem petom polju ljubavi, dece, zabave. Kako je Mesec vaš vladar a pun je, on kod vas uvek izazove uzburkane emocije. Zato je najbolje da se vi opustite i prepustite bez većih emotivnih oscilacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.