Horoskop

Horoskop za period prelaza Venere preko Device! Velike promene na ličnom i poslovnom planu!

ŠKORPIJA (22.10. – 21.11.)

Vladalac vašeg polja partnerskih odnosa, Venera, u izazovnom aspektu s vašim vladaocem Marsom, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa osobom koja često putuje, zbog posla. Saradnja sa strancima donosi vam uvećanje zarade.

STRELAC (21.11. – 21.12.)

Pozicija planete ljubavi i novca u kući karijere, donosi vam simpatije koleginica, ako ste muškarac, a ukoliko ste dama bilo bi bolje da se klonite ogovaranja sa koleginicama. Moguća obnova saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerom.

Prelaz Venere preko Device

Prelaz Venere preko Device

JARAC (21.12. – 20.1.)

Sa planetom novca u polju inostranstva i vašim vladaocem Saturnom u Strelcu, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora sa strancima. Moguć ulazak u burnu vezu sa lekarom ili umetnikom.

VODOLIJA (20.1. – 19.2.)

Pozicija i aspekti Venere i vaših vladaoca, Urana i Saturna, u već početkom nedelje, donose vam razne obrte na ljubavnom planu. Period nije povoljan za ulaganje u nekretnine ili podizanje kredita.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Oslabljena pozicija planete ljubavi u astrološkom polju partnerskih odnosa pod uticajem Neptuna iz vašeg znaka, upozorava da ne bi trebalo da idealizujete nekoga koga ste nedavno upoznali.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.