U astrologiji imamo vladajuće planete horoskopskih znakova koje bez obzira na to gde su u datom trenutku na nebu, one ipak vladaju svojim znacima.

Planeta novca i ljubavi u izazovnim aspektima. Uhvatite se u koštac sa izazovima, čak i kada vam nešto deluje nemoguće. Pozicija Venere, do kraja meseca, utiče na sve znake

Iako Venera, planeta ljubavi i novca, jednom godišnje prelazi preko Device, ona ipak obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama.

Do kraja meseca, Venera prelazi preko znaka koji simbolizuje posao, pre svega privatni biznis, kao i zdravlje, a ove nedelje je pod uticajima Jupitera, Urana, Merkura, Marsa, Saturna i Neptuna, pišu novosti.rs.

Pošto se radi o planetama neočekivanih situacija, komunikacija, akcije, prošlosti i zabluda, mogući su razni preokreti i na poslovnom i na ljubavnom planu.

Prelaz Venere preko Device
Prelaz Venere preko Device

Međutim, dosta toga zavisiće od toga kako ćete se vi postaviti u novim okolnostima, koliko ćete biti prisebni, staloženi i spremni da preuzmete kormilo svog života u svoje ruke. Jer, koliko god vam nešto delovalo nemoguće, shvatićete da izlaz uvek postoji, upravo zbog mogućnosti da se uhvatite u koštac sa izazovima i da prevaziđete ove aspekte koji vas, u stvari, podstiču da se borite. Pozicija Venere, do kraja meseca, utiče na sve znake.

 

OVAN (21.3.- 19.4.)

Pozicija Venere, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, može da vam donese prekid veze sa osobom koju poznajete preko posla, a ako ste slobodni, ulazak u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

BIK (19.4. – 20.5.)

Vaš vladalac, Venera, u prepunom polju ljubavi, donosi vam nove susrete i poznanstva, naročito sa mlađim osobama koje se bave kreativnim zanimanjima. Ako ste zauzeti, smeta vam partnerova ljubomora i posesivnost…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.