Home Horoskop HOROSKOP ZA PAROVE: Najbolje kombinacije u astrologiji

HOROSKOP ZA PAROVE: Najbolje kombinacije u astrologiji

964
0

Koji je idealan par za vas? Koje karakteristike poseduju određeni znakovi zodijaka, otkrivamo vam. Ovde je reč o kompatibilnosti karaktera, izuzimajući kliše astrološkog generalizovanja.

OVAN

Po temperamentu ovaj znak je kolerik. Brzo plane, srećom, brzo i stiša strasti. Neko ko bi mu mogao biti saputnik, jeste Blizanac isto tako brz, jer Ovnovi nisu baš rođeni da čekaju. Patetiku doživljavaju kao sredstvo manipulacije, pa otuda potpuno nerazumevanje prema Rakovima koji su preosetljivi za njihov ukus. Direktan nastup u komunikaciji pripadnika ovog znak može da razume samo Škorpija.

BIK

Tipičan predstavnik ovog znaka je flegman po naravi. Za suživot bi mogao da se uklopi sa senzitivnim Rakom, romantičnom Ribom i strastvenom Škorpijom. Kao neko ko teži životnoj harmoniji, ne bi mogao da se uskladi sa Blizancima koji bi uneli previše tenzije Bikovskom raciju. Sa Vodolijom komunikacija je disharmonična, jedan teži idejama budućnosti, a drugi je tradicionalnih shvatanja.

BLIZANCI

Kameleon koji se uklapa u svaku sredinu. Blizanac jeste omiljen zabavljač u društvu, ali na duge staze nije baš pouzdan. Ono što bi ga moglo ugušiti jeste Škorpijina posesivnost. Ograničavati njegov radijus kretanja, značilo bi oduzeti mu vazduh koji diše. Jarčevi su takođe prestrogi za njihov slobodan duh. Sa Vodolijom može da oformi idealan suživot, pod uslovom da im neko drugi vodi brigu o potomcima.

RAK

Senzualni Rak ima tendenciju da izgradi odličan odnos sa Bikom koji je stabilan i otvoren za emotivnu priču. Sa Devicom će ostvariti savršenu komunikaciju i braniće zajednički stav oko vođenja domaćinstva što je pripadniku ovog znaka veoma važno. Disharmoničan odnos mogao bi da bude sa Jarcem, koji ne priznaje javno ispoljavanje emocija. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

LAV

Ko god ima dara da laska i da se divi jednom Lavu je dobrodošao. Blizanci koji su majstori ovog zanata prijaće Lavovskom egu, dok statični Bik može samo da iritira svojom ravnodušnošću. Ribe inače poseduju taj sanjalački i zaljubljen pogled, pa je Lavovima vrlo prijatno u njihovoj blizini. Jarčeva hladnoća je za pripadnike ovog znaka apsolutno neprihvatljiva.

DEVICA

Za razmatranje intelektualnih tema odlični sagovornici su Blizanci i Vodolija, s tim što u svakodnevnom životu jedna Devica ni slučajno ne bi mogla tolerisati ”kreativni nered” Vodolije. Bik je kompatibilan, ali njegova lenjost ponekad može dovesti Devicu do ludila. Sa druge strane vrlo je naklonjena Vagama, koje akcenat stavljaju na detalje estetike.

VAGA

Prilično neodlučna Vaga gotovo ume da se uklopi u život sa skoro svim znakovima zodijaka, ali prilično je izbirljiva i jedna sitnica može zauvek da je odalji od osobe. Savršeno se razume sa Bikom i može da trpi njegovu inertnost. Vodolija joj je ekstrmno zanimljiva, ali postoji granica posle koje joj njeno društvo postaje iscrpljujuće.

ŠKORPIJA

Škorpija Škorpiju najbolje razume. Pored ove kompatibilnosti i Bik je znak koji je uvek dobro konektovan. Ono sa čim pripadnici ovog znaka neće praviti kompromis, biće suzdržanost i programirano ponašanje Jarca. Vage im mogu biti simpatične, ali ne na duge staze.

STRELAC

Sa svima i nisakim. Strelac je potpuno individualan tip, pa iako ostvaruje dobru komunikaciju sa većinom znakova, on se ne skrašava ni sa jednim. Razumevanje može da nađe kod Blizanaca i Vodolija, po principu sličnih afiniteta. Ribe bi bile dobar izbor, ali istina bi uvek bila ”negde tamo”.

JARAC

Ovde je od vitalnog značaja ista poslovna usmerenja i ambicije. Bik je odličan saputnik, ali njegov libido bi u ovom slučaju ostao nezasićen. Strelac bi uneo malo živosti jednom Jarcu, ali ubrzo bi se nazirao kraj te avanture. Rakovima ovde nema mesta.

VODOLIJA

Ućiće u komunikaciju sa svima I neće praviti razlike po statusima, ali spokoj i mir će osetiti samo sa nekim ko mu može intelektalno parirati. Strelac bi bio pun pogodak, sa druge strane Devica bi Vodoliju mogla da zaintrigira, ali sav taj sterilan stil života ne bi urodio plodom.

RIBE

Stvorene su za misionarske teme i pružaju neiscrpan izvor ljubavi I topline. To će najviše prijati Rakovima, Bikovima i Vagama. Te konekcije mogu doneti velike ljubavi koje se pamte. Ono što je mana cele ove bajke je to što kraj i nije uvek obavezan sa stavkom ” živeli su srećno do kraja života”. Iz nepoznatih razloga Ribama je karakteristika da nestanu bez reči i pozdrava.   srbijadanas.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.