Home ASTRO Horoskop: Jupiter u direktnom hodu 2

Horoskop: Jupiter u direktnom hodu 2

363
0
…Ulazak u tajnu vezu može da vam donese samo probleme.

Rak

U karijeri vas očekuje napredovanje, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom, a na emotivnom planu je moguća obnova veze sa vrlo strastvenom osobom.

Lav

Na poslu vas očekuje napredovanje, putovanja i novi kontakti sa strancima, a na ljubavnom planu moguć je ulazak u brak ili mogućnost uvećanje porodice. Kineski horoskop za April: Pred nama je mesec pun ljubavi!…

Devica

Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, dobićete ponude za interesantne poslovne projekte, a ukoliko ste sportista budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora sa strancima.

Vaga

Porodični odnosi polako počinju da se stabilizuju, dok vas u karijeri očekuje napredovanje, naročito ako radite u medijima, bavite se umetnošću ili kupoprodajom nekretnina. [otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Škorpija

Jupiter u vašem astrološkom polju karijere i društvenog statusa podstiče vašu ambiciju donoseći vam uspeh dok vas u ljubavi očekuje mogućnost obnove veze s nekadašnjom simpatijom.

Strelac

Dobijate priliku da napredujete u poslu sa strancima, ali bi trebalo da izbegavajte rizične finansijske transakcije. Moguće uvećanje porodice ili ulazak u brak.

Jarac

Rastu vaše šanse za uvećanje zarade preko saradnje sa uticajnim i uglednim osobama. Na nekom putu moguć susret sa atraktivnom osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Vodolija

Očekuje vas uspeh na poslovnom planu naročito ako ste privatnik ili radite u medijima. Raste vaše interesovanje za šarmantnu osobu rođenu u nekom vazdušnom znaku.

Ribe

Mada ćete biti uspešni u novom poslu, izbegavajte rizične finansijske transakcije i konflikte sa saradnicima. Neočekivano poznanstvo sa interesantnom osobom može da preraste u romansu. Čuvajte se prevaranata Loši aspekti koje Jupiter obrazuje s Marsom, Neptunom i Plutonom upozoravaju na opasnost od prevara. S druge strane, aspekt između Neptuna i Jupitera, planeta kreativnosti i prosperiteta, do početka avgusta donosi inspiraciju umetnicima, naročito glumcima i režiserima. Strelčevi, Ribe i Bikovi, od sredine juna do sredine septembra, trebalo bi da izbegavaju rizične finansijske transakcije. Novosti / lovesensa.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.