HOROSKOP: pun mesec 2. septembra 2020.
HOROSKOP: pun mesec 2. septembra 2020.

Horoskop za mlad Mesec u Biku 23. aprila 2020: Velike promene i novine se dešavaju sa ovim mladim Mesecom. Mlad Mesec se dešava na 3. stepenu Bika koji je stepen egzaltacije gde je on najjači uz konjukciju Urana i kvadrata sa Saturnom, što će sigurno doneti promene u ekonomiji na celoj Zemljinoj kugli, kao i kod pojedinaca. Kako je Uran uključen, rešenja se donose za budućnost što će najviše biti usmereno na novac, sva materijalna dobra, poslovanja internetom, proizvodnju hrane i svega što je potrebno za život. Sada je došlo vreme da se trebaju potpisivati novi ugovori, menjati finansijski resursi i doneti ugovore kada je cela sveska ekonomija u pitanju.

Kako je Bik materijalan znak tako će biti usmerenje kako zaraditi novac, kako rešiti gubitak novca, šta treba raditi itd. Kako je Bik povezan sa hranom onda će neke novine biti pokrenute i na tom polju. Sve bitne promene se mogu dešavati 22,23. i 24. aprila pa dobro obratite pažnju šta i kako treba usmeriti. Svi horoskopski znaci doživljavaju bitne promene što se razlikuje od položaja na 3. stepenu neke planete, položaja polja karijere itd. Promene koje se dešavaju mogu biti i negativne ili na prvi mah da nam se čine tako ali ipak će biti dobro rešenje za budućnost, piše astrolog Željka Knežević.

Sa Saturnom u Vodoliji krenula je budućnost sa radom preko interneta pa dobro razmislite šta biste mogli da radite preko interneta, jer će to zasigurno biti budućnost mnogih za zaradu novca. Kako je mlad Mesec u konjukciji sa Uranom onda bi trebalo da radite nešto novo ili posao koji radite na neki novi način treba plasirati. Velika buđenja se dešavaju, svest se menja i mase postaju svesne i menja se odnos prema majci Zemlji koja nas hrani i koja nam daje egzistenciju, drugačije se vrednuje novac itd. Vrlo značajna je priroda koja ima lek za sve bolesti pa će i tu da se dešavaju pomaci u lečenju i življenju u prirodi ili u skladu sa prirodom. Kako je Bik hedonista a 3. stepen je stepen jakih osećaja čula svih vrsta, ovih dana biće pojačana gde mnogi žele da budu u prirodi da uživaju itd. Ovaj period je plodan i šta god da se pokrene ili zasadi seme ono će doneti plod i uspeh.

Mesečni horoskop za maj 2020: Bik preuzima kormilo života u svoje ruke, moguća trudnoća za Jarca, emotivne turbulencije kod Device

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama ovaj mlad Mesec donosi lepe ideje za finansije i kako ih zaraditi. Pojedini Ovnovi grade, rade i održavaju svoje postojeće da bi bili sigurni u materijalnom svetu. Kako je Saturn i Mars u vašem polju prijateljstva, u toj sferi možete imati neke tenzije. Potrebno je napraviti balans između poslovnih i prijateljskih obaveza. Pojedini Ovnovi bi mogli imati veće finansijske izdatke pa bi trebalo da obrate pažnju kada nešto kupuju, a posebno da se ne zaleću.

Horoskop za mlad Mesec u Biku 23. aprila 2020: Finansijski izdaci za Ovna, Riba mora da obrati pažnju na način komunikacije, Vaga nailazi na prepreke u ljubavi
Horoskop za mlad Mesec u Biku 23. aprila 2020: Finansijski izdaci za Ovna, Riba mora da obrati pažnju na način komunikacije, Vaga nailazi na prepreke u ljubavi

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je ovaj mlad Mesec odražava na vaš lični izgled i želju da predstavite sebe u novom svetlu. Jednom godišnje se dešava mlad Mesec u vašem znaku pa dobro razmislite kako se menjate i prezentujete drugima oko sebe. Sada je pravi momenat da se promenite i dozvolite svom ličnom egu i ciljevima koji su povezani sa vašim interesom i namerama kako da istaknete sebe. Mogući su konflikti na profesionalnom planu pa pazite da ne odreagujete ishitreno.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama ovaj mlad Mesec pada u vaše polje duhovnosti, povlačenja, isceljenja, tajni i predaje. Mnogi Blizanci sada mogu da uđu u neki porok ili destrukciju. Potrebno je da budete prisutni a ne odsutni sve vreme. Ovaj mlad Mesec može kod vas izazvati napetost usled ograničenja pa dobro pazite kako se oslobađate te napetosti i kako se resetujete. Vi treba dosta stvari da naučite sa Saturnom u Vodoliji pa se ne preporučuje da reagujete impulsivno jer vas to može skupo koštati.

RAK

Dragi Rakovi, vi imate jednu novu situaciju sa traženjem saveznika za nove ulaske u grupe gde se uklapate u iste vrednosti i interesovanja. Novi vidici i grupe vas mogu usmeriti na bolje, posle možete videti odlične rezultate pa zato ne budite usmereni samo na sebe. Sada je jako bitna zajednica pa se ego treba ostaviti po strani i gledati kako da se uklopi i bude odgovoran u zajednici koja treba biti kao jedna celina, bez obzira što će postojati neke prepreke do cilja. Pojedini Rakovi mogu da dožive i neprijatnosti u zajednici pa ne dozvolite tako nešto.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.