Horoskop za jesen 2020: Saznajte šta očekuje Ovna, Bika i Blizance
Horoskop za jesen 2020: Saznajte šta očekuje Ovna, Bika i Blizance

Evo šta na jesen 2020. godine očekuje rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanaca.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

OVAN

Ljubav

Pozitivne vesti vam na jesen u polje ljubavi donosi planeta Mars. Tokom oktobra, novembra i decembra meseca Mars budi sjajnu erotsku energiju, strast i prijatne avanture. Sa partnerom ćete istražiti neka nova područja ljubavi i seksualnosti za koje do sada niste bili dovoljno odvežni da doživite. Međutim, energija Marsa neće biti dovoljna za harmoniju i stabilnost u ljubavi jer je Venera u nepovoljnom položaju sve do početka zime. Iako ćete imati priliku da upoznate nekoga, energija Jupitera budi sumnju i ne dozvoljava da se vodite srcem. Njenom uticaju oduprećete se samo ako dovoljno verujete u sebe. Takođe, kvadrat Jupitera i Saturna uzburkaće emotivne odnose, pa odnos sa partnerom može postati naporan i opterećujući. Zaključak – Ovnove tokom jeseni očekuje strast, ali ne istinski doživljaj ljubavi, piše Lovesensa.

 

 

Posao

Jupiter i Saturn ne dozvoljavaju Ovnovima da ostvare željene ambicije. Ako ste želeli da tražite podršku za neki projakat, možda je bolje da sačekate zimu, jer vas tokom jeseni mogu očekivati razne nelagodne situacije. Biće vam teže da savladate finansijske prepreke. Uran u vašoj drugoj astrološkoj kući donosi ekonomske potrese i velike troškove. Odložite kupovinu ili prodaju nekretnina.

Zdravlje

Usmerite svoju kreativnu energiju na usvajanje zdravih navika. Obratite pažnju na ishranu tokom jesenjih meseci i počnite da se bavite fizičkim aktivnostima koje vam najviše prijaju.

Horoskop za jesen 2020: Evo šta Raka, Lava i Devicu očekuje tokom jeseni 2020. godine

Astro prognoze ruskog astrologa Pavla Globe: Ovih 5 horoskopskih znakova očekuje dramatičan preokret tokom jeseni 2020. godine

BIK

Ljubav

Ljubav vam može doneti najdivnije situacije tokom jeseni 2020. godine. Iako vas očekuje par problema unutar odnosa, uz pomoć pozitivnog aspekta Venere uspećete da rešite dileme i napravite nove planove. Jupiter Bikovima ove jeseni donosi divne i velike promene na emotivnom planu poput veridbe, sklapanja braka ili rođenja deteta. Takođe, Saturn donosi sreću usamljenim Bikovima koje očekuje susret sa osobom i nova ljubav koja može trajati dugo godina.

Posao

Povoljne planete blistaju za vaš znak na nebu tokom ove jeseni i zato vas očekuju sjajne prilike da uspete i zaradite novac. Venera i Mars donprinose profesionalnom razvoju i postizanju različitih ciljeva. Ako ste tokom prethodnih godina maštali o sopstvenom biznisu i radili na njegov ostvarenju, sada može biti idealna prilika da napravite ovaj poduhvat. Očekuje vas dobra energija pri potpisivanju ugovora, poslovnoj saradnji i kupovini nekretnina.

Zdravlje

Marsovi tranziti probudiće vašu fizičku, mentalnu i duhovnu energiju. Očekuje vas optimizam i radost, kao i unutrašnji spokoj, što je naročito važno za zdravlje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.