Home Horoskop VRELI HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH: Šta će sve da vam se izdešava...

VRELI HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH: Šta će sve da vam se izdešava na ljubavnom i intimnom planu!

844
0
Saznajte kakav su vam vatromet strasti zvezde pripremile….

Ovan

Slobodne devojke mogle bi da nađu čak dva muškarca koji će im golicati maštu. Velika je mogućnost da ta dva frajera već duže pokušavaju da dopru do vas, ali im do sada to nije polazilo za rukom. Savetujemo vam da na Dan zaljubljenih pokušate da osmislite dva različita sastanka pa vam predlažemo neka drugačija mesta, poput najskrivenije pivnice ili ispijanja kuvanog vina na nekom od gradskih klizališta. Svakako izbegavajte bioskope, restorane i mesta gde će se naći većina zaljubljenih. Žena Ovan je prava ratnica pa vam zato i savetujemo da preuzmete potpunu kontrolu nad organizacijom. Već sledeći mesec ćete odlučiti koji od te dvojice je spreman da ukroti pravu vampiricu. Zauzetim devojkama je pravi trenutak za pokazivanje osećanja koje već duže skrivaju u sebi. Otvorite dušu, isplatiće vam se.
Vruć savet: Opustite sva svoja osećanja, vreme je da se u vama probudi vatreni demon. Pojačajte grejanje do maksimuma, obucite samo gaćice i pozovite ga na seks na plažu (naravno, na svoje ćebe boje peska koju ćete staviti nasred dnevnog boravka). Budite grubi i ne zaboravite da ste vi glavni. horoskop

Bik

Slatka strana Dana zaljubljenih je što u vama budi osećanja. Slatki miris cveća i ukus čokolade pretvara vas u prave mačkice koje bi najradije ceo dan bile kod kuće i mazile se sa svojim dragim. Najveći će vam problem na taj dan predstavljati potreba da neprestano zadirkujete i preispitujete svoja osećanja. Predlažemo vam da taj dan provedete na nekom mirnom mestu gde ćete s partnerom lakše porazgovarati o intimnim stvarima i rešiti sve sumnje u njegovo nepoverenje. Vama koji nemate dečka predlažemo da se time ne zamarate. Bolje da budete sami ili s nekim u koga imate poverenje nego da tražite romantiku u rizičnim okolnostima. Svakako pokušajte da se smirite barem taj dan jer druga strana od vas očekuje dan predaha ili odmor uz voljenu osobu.
Vruć savet: Dajte mu do znanja da on vlada situacijom. Ne razmišljajte o trenutnim problemima, nego se prepustite njegovim moćnim rukama i neka vas grli. Ne preterujte, budite nežni i neka predigra traje duže nego inače. Iskoristite slobodno vreme sa svojim partnerom i istražite sva do sada skrivena područja.  

Blizanci

Muškarac u vašem životu prolazi kroz teži deo svog života pa bi bilo najbolje da ga poštedite teških i dugih priča na Dan zaljubljenih. On želi da se bolje upoznate jer mu vaša skrivena luckasta narav ne da da prodre u potpunosti do vas. Pružite svom partneru opušteno veče s puno smeha i odobravanja pa ćete tako povećati njegovu zainteresovanost. Slobodnim devojkama predlažemo da Dan zaljubljenih prihvate kao dobru priliku za zabavno veče sa svojim prijateljicama ili za neki već dugo odlagani sastanak. Neka vam ne bude žao ničega jer je Dan zaljublejnih pravi dan da se konačno malo zabavite i preispitate sve ono što već dugo niste radili.
Vruć savet: Pripremite ukusnu večeru za svog voljenog. Ne preporučujemo ljuto niti išta s previše začina. Dobro bi se uklopio rižoto s povrćem ili bruskete. Budite prava domaćica, to će mu sigurno podignuti libido, a kasnije možete zajedno da jedete neki desert sa šlagom u krevetu ili na kauču. Ne zaboravite da je ovo veče u kojem se vi žrtvujete za opšte dobro.

ŠTA NAJVIŠE NERVIRA HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Zvezde vam pomažu da ga izbacite iz takta!

   

Rak

Moramo da vas podsetimo da Dan zaljubljenih nije jedini dan kada treba da pokazujete osećanja. Partner od vas očekuje da mu neprestano pokazujete šta osećate. Darivanjem slatkih poklona možda nećete izbeći nepotrebna pitanja jer vaš dečko nije navikao od vas da prima takve poklone. Potrudite se da taj dan ne bude jedini kada ćete se truditi oko svog dečka i dokažite mu da vam posao nije važniji od njega. Nikako ne šaljite poruke u zadnji čas sa sladunjavim medvedićima koji iskaču iz roze kutijica jer će sigurno doći do čudnih situacija. Popravite ono što možete i ne forsirajte nešto što nije tipično za vas. Slobodne devojke mogu očekivati pozive bivših koji će pokušavati ponovo da ostvare komunikaciju. Primićete pozive svih osim onog fatalnog kojem se nadate.
Vruć savet: Super će vam doći relaksirajuća kupka. Napunite kadu mirisnim uljima, solima i ugasite svetlo. Neka jedino sveće obasjavaju vašu čarobnu kadu. Potrudite se da kupatilo izgleda što intimnije. Pozovite dečka da vam se pridruži te mu skinite odeću, komad po komad. Napaljujte ga sve dok vas to bude palilo, a nakon toga zabavljajte se celu noć. Ugasite sve plinske uređaje u stanu jer će ova igra u vrućoj kupki potrajati do jutarnjih sati.    

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.