Ako ove nedelje primetite da ste zaboravni, rasejani, skloni pogrešnim zaključcima ili da vas više nego inače nerviraju rođaci i komšije, ne brinite jer “krivac” je Merkur.

To se dešava jednom godišnje kada ova planeta prelazi preko znaka Strelca, u kojem je njen uticaj oslabljen, mada svaki put obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama, pišu Novosti.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Osim mentalnog stanja, Merkur simbolizuje i sve vidove komunikacija, dokumenta, biznis, pa napeti aspekti sa Jupiterom, Suncem, Saturnom i Neptunom unose pometnju u poslovne odnose, izazivaju brzoplete reakcije i rasipanje mentalne energije. Ovi aspekti opominju da budete oprezniji za volanom, kao i da čuvate vredne predmete, važnu dokumentaciju, pasoše, ključeve, kartice, mobilne telefone, tablete, laptopove, kola…

horoskop

Harmonični aspekti koje Merkur obrazuje sa Marsom i Uranom podstiču na akciju donoseći više mogućnosti za uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima i česta putovanja.

Konjunkcija između Merkura i Saturna, tokom ove nedelje, nagoveštava probleme sa leđima, budući da Merkur u Strelcu upravlja sedalnim nervom i doprinosi išijasu, a tome još više pogoduje hladno i vlažno vreme.

horoskop

Kvadrat sa Jupiterom upozorava da izbegavate masnu, ljutu i začinjenu hranu, alkohol i prekomernu upotrebu lekova, kako ne bi došlo do problema sa jetrom. Kvadrat između Merkura i Neptuna nepovoljno utiče na rad disajnih organa, naročito pluća, kao i na periferne nerve, a pojačava i sklonost ka depresiji.

U nastavku pročitajte šta ovaj period donosi svakom horoskopskom znaku…

(nastavak na sledećoj stranici…)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.