Horoskop

HOROSKOP UPOZORAVA: Ovih dana dobro čuvajte vredne predmete!

Ako ove nedelje primetite da ste zaboravni, rasejani, skloni pogrešnim zaključcima ili da vas više nego inače nerviraju rođaci i komšije, ne brinite jer “krivac” je Merkur.

To se dešava jednom godišnje kada ova planeta prelazi preko znaka Strelca, u kojem je njen uticaj oslabljen, mada svaki put obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama, pišu Novosti.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Osim mentalnog stanja, Merkur simbolizuje i sve vidove komunikacija, dokumenta, biznis, pa napeti aspekti sa Jupiterom, Suncem, Saturnom i Neptunom unose pometnju u poslovne odnose, izazivaju brzoplete reakcije i rasipanje mentalne energije. Ovi aspekti opominju da budete oprezniji za volanom, kao i da čuvate vredne predmete, važnu dokumentaciju, pasoše, ključeve, kartice, mobilne telefone, tablete, laptopove, kola…

horoskop

Harmonični aspekti koje Merkur obrazuje sa Marsom i Uranom podstiču na akciju donoseći više mogućnosti za uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima i česta putovanja.

Konjunkcija između Merkura i Saturna, tokom ove nedelje, nagoveštava probleme sa leđima, budući da Merkur u Strelcu upravlja sedalnim nervom i doprinosi išijasu, a tome još više pogoduje hladno i vlažno vreme.

horoskop

Kvadrat sa Jupiterom upozorava da izbegavate masnu, ljutu i začinjenu hranu, alkohol i prekomernu upotrebu lekova, kako ne bi došlo do problema sa jetrom. Kvadrat između Merkura i Neptuna nepovoljno utiče na rad disajnih organa, naročito pluća, kao i na periferne nerve, a pojačava i sklonost ka depresiji.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

U nastavku pročitajte šta ovaj period donosi svakom horoskopskom znaku…

(nastavak na sledećoj stranici…)

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.