” Slatka moja, jesi li čula…?”  iliti ko bi prodao dušu za dobar trač i ne ume da sačuva tajnu sve i da mu život zavisi od toga?

Da se ne lažemo, svi vole, u manjoj ili većoj meri, da tračare. Neki to čine iz puke zabave, da prekrate vreme i sebi i drugima. Ima i onih kojima je širenje glasina o drugima duševna hrana i u tome baš uživaju, ponekad i sa namerom da im tako naude. Ko su ti likovi koji su apsolutni šampioni u disciplini ” rekla – kazala ” po horoskopu?

BLIZANCI

On kao da je ispao iz priče u ” Cara Trojana kozje uši ”, s tim što ne ide da iskopa rupu i vikne šta mu je na duši. Ne, on otrči do onog ko mu je u tom trenutku najbliži i istrtlja ono što je saznao, jer Blizanac  nikad neće naučiti kad treba sa stavi flaster na usta. Pošto je izuzetno druželjubiv i uvek okružen ljudima, i logično je da je uvek na izvoru nekog sočnog trača. On vas prosto navuče svojom dobrodušnošću i naivnim osmehom da mu ispričate nešto u poverenju. Od tog trenutka u njegovom telu tinja nemir, jer informacija je beskorisna ako se ne pusti u etar. Čak i kad mu najbliži prijatelj nešto kaže i zamoli ga da to ostane između njih, on i dalje ne ume da drži jezik za zubima. Ova njegova osobina ume ponekad da ga košta prijateljstva jer ko još želi u svojoj blizini nekog na koga ne može da se osloni, pa makar to bilo i verbalno? Blizanac ne širi glasine iz zle namere, on jednostavno želi da svojom sočnom informacijom fascinira sve oko sebe jer je uvek željan drugovanja. On često drugima bez preteranog razloga istresa svoju intimu i priča stvari za koje bi bilo bolje da sačuva za sebe, ali u tome ne vidi ništa loše. To mu je i pokriće, ako prvo istoroče nešto intrigantno o sebi što bi onda bio problem da malo priča iza leđa drugima? Ima tu osobinu da priču ”nafiluje”, nakiti detaljima koji nisu ni postojali u originalnoj verziji i dok se vest širi od usta do usta na kraju postane bar 10 puta gora (čitaj: intrigantnija) po glavnog aktera.

PRLJAVI ŽENSKI RAZGOVORI: 14 Seksualnih trač partija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.