Home Horoskop HOROSKOP TOKOM VLADAVINE STRELCA: Otkrijte šta vas očekuje od 22. novembra do...

HOROSKOP TOKOM VLADAVINE STRELCA: Otkrijte šta vas očekuje od 22. novembra do 21. decembra 2017. godine

103
0
Horoskop tokom vladavine Strelca

Horoskop tokom vladavine Strelca: Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Strelca, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje, pišu Večernje novosti.

Ovan

Posao: Mars, vladar znaka, do 9.12. je u Vagi znaku svog pada, što je simbol slabosti kroz koje prolazite kako u sopstvenim poduhvatima, tako i u ortačkim. Planete u osmom polju ukazuju da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno, posebno ne tokom navedenog datuma. Obratite pažnju da neki spoljni uticaji, razne priče i ogovaranja, ne prouzrokuju probleme sa nadređenima, posebno ukoliko je nadređenih više. Planete ukazuju ukazuju na sukobe bez racionalnog razloga. Tokom čitavog perioda istaknuta je slaba pozicija Merkura, koji svojom retrogradnošću utiče na sve dogovore, što će naročito da utiče na putovanja i saradnike vezane za inostranstvo. Tokom čitavog perioda Saturn stoji na granici desetog polja da bi je prešao 20.12. i time obeležio početak novog ciklusa u vrlo komlikovanim uslovima. Može da se dogodi da karijera ide turbulentno. Ljubav: Venera, vladar sedmog polja, tokom početka perioda odvaja se od Jupitera i ulaskom u Strelca 1.12. dolazi u sekstilni znak Marsu. To znači da su okolnosti u kojima se događaji odvijaju povoljnije i rezultati postojaniji. Presudno je to što će se u Strelcu događati retrogradnost Merkura, te će se konfuzija bez obzira na aspekte prenositi na sve oblasti života. Maksimum u odnosima Merkur i Venera imaju 15.12. kada se spajaju u konjunkciju, posle čega se Venera odvaja od Merkura, što ukazuje na trezvenije i realnije razmišljanje. Od tog datuma informacije koje utiču na vaše odnose su realnije, pa na osnovu njih možete da donesete solidne odluke koje se neće mnogo menjati ni kada se Merkur okrene. Venera je u senci Sunca, odnosno nije vidljiva u onoj meri kojoj je potrebno, kako bi sve išlo kako treba. Tokom čitavog perioda neophodno je obraćate pažnju na sitnice. Može da se dogodi da neki postupci naizgled deluju banalno, ali će se na njima zasnivati svi značajniji odnosi. Zdravlje: Iscrpljeni ste tokom ovog perioda, potreban vam je oporavak. Ukoliko ste emotivno neraspoloženi, takvo će vam biti i zdravlje. Ovaj mesec donosi česte promene raspoloženja, što će se odraziti na problem sa stomakom, ali i na povišen krvni pritisak. Mogući su problemi sa nesanicom.
Horoskop tokom vladavine Strelca

Bik

Posao: Dve bitne promene dešavaju se u nastupajućem periodu. Prva je da vaš vladar Venera menja znak, i iz sedmog polja i znaka Škorpije prelazi u osmo u znak Strelca. Koliko god gubili na snazi zbog ove promene, koliko god da se dešavanja na poslovnom planu događaju mimo vaših želja, postoje i povoljni aspekti koji donose saznanje da ćete uvek biti svesni šta se sprema. Međutim prelaskom u Strelca, Venera će tokom većeg dela perioda biti sa vašim vladarem Karijere, Saturnom, ali i sa retrogradnim Merkurom, što ukazuje na to da ste prepušteni promenama, bez mnogo uticaja. Za one sa povoljnim pozicijama signifikatora karijere u natalnoj karti, period nije zabrinjavajući, ali oni sa lošim ili turbulentnijim aspektima, proći će kroz problem koji neće biti kratkotrajan. Posebnu pometnju izazavaće ulazak Marsa u sedmo polje i znak Škorpije, 9.12. te će se odraziti na dogovore, pregovore i odnos sa kolegama i klijentima kroz povišen nivo tenzija ali i ozbiljne konflikte u nekim slučajevima. Ljubav: Do 1.12. vaš vladar Venera okupira sedmo polje i sa Jupiterom stvara iluziju da je sve u najboljem redu. Obe planete nisu postavljene tako da stvari funkcionišu idealno, ali dok jedan slabi ulaskom pod dominaciju Sunca, drugi jača odvajanjem od njega. Iako Venera slabi, prelazi iz Škorpije u Strelca. Mana njenog prolaska je spajanje sa Merkurom tokom retrogradnosti, što mora da ostavi trag na vaše emotivne izbore i da dovede do problema u komunikaciji. Neki dogovori i zajednički planovi neće biti realizovani. Sa druge strane, ulazak Marsa u svoj domicilni znak ali i u vaše sedmo polje, donosi nemir u već problematičnu situaciju. Period posle 9.12. nije povoljan za prepravljanje dogovora, niti za promene plana, jer osim napetosti koju Mars unosi, retrogradnost Merkura je u najjačoj fazi, što situacije čini nepredvidivim i kada je naizgled sve u najboljem redu. Dani oko 15.12. su vrlo bitni, jer je tada konjunkcija Venere i Merkura, što apsektuje da će u čitavom periodu oko vas biti neko iz prošlosti. Zdravlje: Pojačana nervoza i povećana sklonost povredama. Problem sa urinarnim traktom može da bude posledica bakterijske infekcije. Moguće su i manje smetnje sa vidom, pa ipak idite na kontrolu. Promenite način ishrane i unosite dovoljno tecnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.