Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 22. novembar 2017: Neptun iz znaka Riba kreće u direktan...

Dnevni horoskop za 22. novembar 2017: Neptun iz znaka Riba kreće u direktan hod, odličan period za ostvarenje snova i pokretanje novih stvari

45
0
Kraj novembra i početak decembra dočekaće u velikom stilu: 3 horoskoska znaka kojima je ovo nedelja iz snova

Dnevni horoskop za 22. novembar 2017: Neptun iz znaka Riba danas kreće u direktan hod, odličan period za ostvarenje snova iz prethodnog perioda, za pokretanje novih stvari, prihvatanje rizika i investicije.

Period pred nama odličan za dokazivanje na poslu, pa zasučite rukave i bacite se na ostvarenje godišnjih planova, pravo je vreme za to. Sunce danas ulazi u znak Strelca, Strelčevi ulaze u svoju solarnu godinu i kreću sa proslavom rođendana, a mi ostali dobijamo mogućnost da i dalje planiramo, da se opustimo i ohrabrimo, da neke svoje strahove zaboravimo, piše Današnji dnevni horoskop. Odličan je dan za planiranje zabave, odmora, putovanja, pa eto načina kako večeras da iskoristite slobodno vreme. Uživajte!

Ovan

POSAO Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. LJUBAV Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi. Slobodno izrazite lepši deo svoje ličnosti. ZDRAVLJE Problemi sa grlom.

Bik

POSAO Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. LJUBAV Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili teatralni izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 22. novembar 2017

Blizanci

POSAO Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni. LJUBAV Nedostaje vam emotivni podsticaj. Planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.