Horoskop

Ovaj znak je pravi ĐAVOLJI ADVOKAT, ali voli svim srcem i dušom celom

4. Romantika

Vage vole svim svojim srcem. Ako ste dovoljno srećni da zaslužite ljubav Vage, znajte da će vaše srce uvek da bude u njenom toplom zagrljaju. Žele da partner zna koliko ga cene malim, ali i grandioznim gestovima. Ljubav Vage jenajveća ljubav koju ćete ikada naći. Biće vam vatreno odana i vaše potrebe će uvek biti ispred njenih.

Vage ne veruju u ljubav na prvi pogled. Veoma su oprezne i ne uskaču odmah u krevet jer traže dugoročne veze.Iako vrlo lako privlače partnere, veoma su izbirljive jer poseduju jasne standarde i u tome nema ničeg lošeg. Vaga ne bira tek tako osobu kojoj će da otvori srce. Ipak, Vaga ponekada ume da zaboravi da ne gledaju svi isto na ljubav i zbog toga vrlo često završe sa slomljenim srcem.

5. Društveni leptiri

Niko ne izlazi na kraj sa neprijatnim situacijama bolje od Vage. One su diplomate i sa neverovatnom lakoćom rešavaju i one najčudnije situacije. Vole da budu okružene ljudima. Smeh, priča i debate usreći će svakog pripadnika ovog znaka.

horoskop i prijateljstvo

Vage su kreativne duše koje žele da naprave razliku. Rođene su vođe i bez problema idu merdevinama uspeha jer uvek žude za većim stvarima i klone se mediokriteta. Ma koliko volele da budu u društvu, ponekad im treba i malo samoće kako bi uspele da napune baterije.

6. Lepota – i spolja, i iznutra

Vagu ćete uvek prepoznati na prvi pogled. Prelepe su, i to sa razlogom. Vagom vlada Venera, koja je boginja lepote i ljubavi. One cene lepotu u svemu, bilo da je u pitanju prijatelj, partner, muzika ili umetnost.

Uživaju u posedovanju najlepših stvari koje novac može da kupi i ponose se svojim ukusom. I nemaju nameru da se izvinjavaju zbog toga što vole lepe stvari u svom životu.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

balansonline.ba

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.