Home ASTRO HOROSKOP: Ko se zaljubi posle 5 minuta, kome je samo do avanture...

HOROSKOP: Ko se zaljubi posle 5 minuta, kome je samo do avanture a ko teško otključava svoje srce?

1171
0
Venera u Lavu od 28. jula do 22. avgusta 2019
Venera u Lavu od 28. jula do 22. avgusta 2019

Da li u ljubavi slušate više srce ili razum?

Dok se neki ponašaju kao da im je svaka ljubav fatalna, drugi kalkulišu da li im se isplati da poklone svoje srce ili bi to samo moglo da im našteti. Ima i onih koji vrlo dobro znaju kakvu osobu traže i ne pristaju na manje od toga pa nemaju nameru da gube svoje vreme. A kako se ponaša vaš znak?

OVAN

Puni ste života, veoma energični i glava vam nikada nije u oblacima. U životu se uvek vodite logikom i rođeni ste vođa tako da i u emotivnim odnosima želite da držite sve konce u svojim rukama. To ne znači da hoćete da kontrolišete partnera nego radite sve kako bi vas on još više želeo. Ipak, u veze ne ulećete tek tako i na startu se ne zalećete previše. Kada se druga strana pokaže kao vredna ulaganja truda u vaš odnos učinićete sve da on napreduje. Vaša ljubav tada postaje postojana i topla, ispunjena emocijama i strašću.

BIK

Pokušavate da sve držite pod kontrolom ali lako vam se desi da odlepite vrlo brzo. Veliki ste hedonista i kada je između vas i novog partnera fizička privlačnost veoma jaka vi se momentalno zaljubljujete. Veoma ste čulna osoba i ako između vas na startu nema iskrica onda ni ne želite da nastavljate tu priču, jer vam je fizički aspekt veze veoma bitan. Kada stvari postanu ozbiljnije vi se potpuno opustite i prepustite. Stabilni ste, mirni i odlučni pa radite sve kako biste se skrasili pored partnera i uživali zajedno u svom mikrosvetu.

BLIZANCI

Beznadežno ste romantični a ne volite da budete sami tako da se od samog početka veze vrlo vezujete za partnera. Opčinite ga svojim velikim optimizmom, svojom pričljivošću i gomilom interesantnih ideja koje želite da ostvarite zajedno sa njim. Ipak, ponekad možete i da ga gušite svojom prezahtevnošću koja proizilazi iz prevelike želje da svaki slobodan trenutak provedete zajedno.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.