Home Ljubavni horoskop HOROSKOP: Evo zašto svi bivši momci pate za tobom! Najseksi osobine svakog...

HOROSKOP: Evo zašto svi bivši momci pate za tobom! Najseksi osobine svakog znaka

1311
0

Zbog čega on ne može da te prežali i u svakoj drugoj pokušava da nađe deo tebe koji mu najviše nedostaje?

Možda odavno niste zajedno ali si i dalje razlog njegove nesanice. I to ne samo jednog nego svih muškaraca koji su dozvolili da im isklizneš iz ruku. Po čemu te najviše pamte i šta je to toliko upečatljivo kod tebe pa ne mogu da te prebole.

OVAN

Fascinirala si ga svojom strašću za životom. Tvoja impulsivnost i borbenost su ono zbog čega ne može da te izbaci iz glave, ali zbog tvoje nezavisnosti i želje da se stalno krećeš napred ostavila si ga da gleda za tobom kako odlaziš jer nije mogao da prati tvoj tempo. I zbog toga se i dan danas ždere u sebi.

BIK

Tvoja sposobnost da sve što dotakneš pretvoriš u zlato je naprosto neodoljiva. Kao što je moćan muškarac afrodizijak za mnoge žene, tako je uspešna i uporna dama najpoželjnija za mnoge muškarce. Još kad ume da ugađa voljenoj osobi kao što ti znaš onda nije ni čudo što te nije preboleo.

devojka

BLIZANCI

Neuhvatljiva i šarmantna dama je za jači pol najčešće ideal prave žene. Kad se tome pridodaju komunikativnost i mudrost svojstvena Blizancima, jasno je zbog čega si mu još uvek u mislima. U svojoj glavi sad ti oprašta i to što si često umela da ga povrediš svojim britkim jezikom ali ne može ni sebi a ni tebi da oprosti što si ga naprasno ostavila, ali odlazak bez ikakvog znaka upozorenja je za Blizance nešto sasvim normalno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.