Zbog čega on ne može da te prežali i u svakoj drugoj pokušava da nađe deo tebe koji mu najviše nedostaje?

Možda odavno niste zajedno ali si i dalje razlog njegove nesanice. I to ne samo jednog nego svih muškaraca koji su dozvolili da im isklizneš iz ruku. Po čemu te najviše pamte i šta je to toliko upečatljivo kod tebe pa ne mogu da te prebole.

OVAN

Fascinirala si ga svojom strašću za životom. Tvoja impulsivnost i borbenost su ono zbog čega ne može da te izbaci iz glave, ali zbog tvoje nezavisnosti i želje da se stalno krećeš napred ostavila si ga da gleda za tobom kako odlaziš jer nije mogao da prati tvoj tempo. I zbog toga se i dan danas ždere u sebi.

BIK

Tvoja sposobnost da sve što dotakneš pretvoriš u zlato je naprosto neodoljiva. Kao što je moćan muškarac afrodizijak za mnoge žene, tako je uspešna i uporna dama najpoželjnija za mnoge muškarce. Još kad ume da ugađa voljenoj osobi kao što ti znaš onda nije ni čudo što te nije preboleo.

devojka

BLIZANCI

Neuhvatljiva i šarmantna dama je za jači pol najčešće ideal prave žene. Kad se tome pridodaju komunikativnost i mudrost svojstvena Blizancima, jasno je zbog čega si mu još uvek u mislima. U svojoj glavi sad ti oprašta i to što si često umela da ga povrediš svojim britkim jezikom ali ne može ni sebi a ni tebi da oprosti što si ga naprasno ostavila, ali odlazak bez ikakvog znaka upozorenja je za Blizance nešto sasvim normalno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.