Ko se loži na višesatno zavođenje, a ko odmah prelazi na stvar, ko je brz ko zeka a ko sklon maratonskom vođenju ljubavi i što je najbitnije, sa kojim znakom ste najkompatibilniji u seksu?

Da li zaista ispod Mire sto đavola vire pa je naizgled njanjava princeza živa vatra u krevetu a onaj ko non stop priča o seksu i nije bog zna šta kad dođe vreme da se pokaže šta sve ume? Otkrijte kako se koji znak ponaša u seksu, šta voli, a šta bi najradije preskočio i koji znaci Zodijaka im najbolje leže kao ljubavnici.

OVAN

Rođeni u znaku Ovna nemaju vremena da se zamlaćuju sa cvećem, svećama i romantikom, oni su strastveni i nestrpljivi, sve bi sad i odmah. Njih ni predigra ne zanima, sve da su najzaljubljeniji u partnera, oni pokidaju sve i bacaju se na njega ko da im je, daleko bilo, to poslednji seks u životu. Ovnove rutina ubija u pojam, oni bi da isprobaju sve poze za koje su ikad čuli ili ih izmišljaju u hodu. Obožavaju kada partner preduzme inicijativu, mada su i sami uvek spremni za napad, a njihova deviza je što grublje i sirovije, to bolje. U seksu se najbolje slažu sa Blizancima, Lavom, Strelcem i Vodolijom.

BIK

Bikovi vole da sve bude po protokolu – prvo da budu najedeni i napijeni pa tek onda da uživaju u seksu. Izuzetno su čulni, ali ipak ne uskaču odmah nekome u krevet već žele da ga procene. Ako smatraju da je osoba odgovarajuća, onda će partner za njih biti jedan i jedini. Kod njih sve ide fino i polako, ali su izuzetno izdržljivi ljubavnici, ako ih druga strana dovoljno inspiriše u stanju su da vode ljubav po celu noć. Najbolje se slažu sa Rakom, Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribama.

BLIZANCI

Blizanac voli da mu prvo raspalite maštu pričom pa tek onda i da ga fizički uzbudite. Međutim, pošto mu misli brzo odlutaju najbolje je da ga odvučete u krevet čim primetite da je naložen, jer postoji velika mogućnost da u trenu prestane da bude zainteresovan za seks. Od njega možete da očekujete divlji i neobuzdani seks, ali on i tokom akcije ne prestaje da brblja. Međutim, ume da bude sebičan pa čim bude zadovoljen često ustaje iz kreveta i odlazi. Idealni seksualni partneri za Blizance su Ovan, Lav, Vaga, Strelac i Vodolija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.