Horoskop

GDE ĆE IM DUŠA? Osobe iz ovog znaka su proračunate do bola

Sa Devicom će svako izgubiti. Nema šanse da budu nadjačani. Barataju podacima koje su upamtili i popakovali u nezaborav u svom mozgu. Mnoge umore svojom tačnošću, ali Device ne umeju drugačije da žive. Njihov um je sve sračunao i nema mesta propustima. Jedino se tako osećaju dobro. Nama može biti teško sa njima, ali njima je tako jedino tako normalno..

Hipohondri su najčešće rođeni u ovom znaku. U ljubavnim vezama vole do beskraja i natrag. Daju se bezrezervno, druge vole više od sebe, što ume da začudi kod ovog analitičnog uma. Njihova ljubav je čista kao suza. Kada vole ne varaju. Za Device je to skoro kao nemoguća misija. Najređe varaju osobe rođene u ovom znaku. Za njih to nema smisla. Tu uskače ona logika.

Užasno su nepoverljive prema partneru. Guše ga, posesivne su i užasno ljubomorne. Ne postoji napornije biće od ljubomorne Device. Činiće sve one gluposti da bi došle do dokaza da li ih partner vara. Prisluškivaće razgovore, zvaće ih sto puta na dan. Tražiće da im se javlja, unajmiće privatnog detektiva. Dok traje to ludilo, teško ih je gledati i slušati, ujedno i jako tužno.

Oni zaista ne veruju. Njihova sumnja od njih pravi budale. Iako svesni toga, to je jače od njih i dok ne isteraju stvar na čistac ne odustaju. Kada saznaju istinu, mire se sa njom, ma kakva bila. Oni su je samo želeli, da dokazu sebi i toj osobi da su u pravu.

Većeg papučarskog ponašanja nema nego kod Device, i mazohistički uživaju u tome. Njih jedino prlja novac koji jako vole, a ne umeju sa njim.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

stil.kurir.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.