Pročitajte šta u ljubavi najviše smeta svakom od horoskopskih znakova i šta bi moglo da označi početak kraja vaše ljubavne veze

Ljubavne igrice su sastavni deo svake ljubavne priče, ali je u tome vrlo lako preterati. Pročitajte šta u ljubavi najviše smeta svakom od horoskopskih znakova i šta bi moglo da označi početak kraja vaše ljubavne veze.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Ovan

mesečni horoskop za jul 2015

Ovnovi znaju da se šale i znaju da prihvate šale na svoj račun. Umeju i da se nasmeju na zadirkivanja koja bi nekim osetljivijima možda i zasmetala, ali ukoliko pomisle ili osete da su pali nisko na vašoj listi prioriteta, to vam neće tako lako proći. Oni u vezama uvek očekuju da partneru budu na prvom mestu. Ukoliko žene Ovnovi osete da nisu privlačne partneru kao nekada, bez razmišljanja će raskinuti vezu, dok su muški predstavnici ovog znaka netolerantni na poređenja sa drugim muškarcima.

 

Bik

mesečni horoskop za jul 2015 - bik

Kod Bika može puno toga da prođe, ali laganje nikako. Vrlo su iskreni, a to očekuju i od partnera. Ako “namirišu” da im nešto muljate, nećete se lako izvući. Pri tome, ne očekuju da partner s njima podeli baš svaki detalj iz svakodnevnog života, ali ako im prećutite neku krupniju stvar, odluku, plan ili nešto slično, biće spremni da prekinu vezu ma koliko dugo da su bili u ljubavi sa partnerom. Za sve ostale stvari u vezi su spremni na kompromis i na velike ustupke.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Blizanci

mesečni horoskop za jul 2015

Blizanci vole sve da dele, pa tako i informacije sa svojim partnerima. Ukoliko ne želite da ih izludite, ispričajte im tačno šta mislite, šta želite i očekujete od njih. Druga stvar zbog koje veze sa Blizancima pucaju je nefleksibilnost partnera. Morate ponekada da popustite i uradite nešto po njihovoj volji. Takođe, vrlo loše se nose sa posesivnim partnerom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.