ASTRO KAMA SUTRA

Seksi talenat i erogene zone: U zagrljaju Vodolije izgubićete razum, sa Bikom ne postoji tabu! Kod Raka kvalitet zavisi od količine poverenja, dok Vage obožavaju suptilne igre zavođenja

Proverite koji znak ima talenat za vođenje ljubavi, ali u svakom smislu reči. Otkrijte i erogene zone svakog znaka, pa ćete imati bolju predstavu šta treba da radite kada ga sledeći put odvučete u krevet!

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Ovan

Ovnovi su istog momenta spremni i motivisani za akciju. Kod njih predigra ne traje dugo, vrlo su konkretni. Strastvena priroda ih čini dobrim ljubavnicima, ali ne sa mnogo mašte. Erogena zona: Duboki i snažni poljupci ih neverovatno uzbuđuju.

Zlobni horoskop bez dlake na jeziku – Lavovi, vi ste uobraženi i naporni potcenjivači!

astro horoskop za frajere

Bik

Izuzetno emotivni, ali u konekciji sa Zemljom, Bikovi su savršeni ljubavnici. Vode računa o svakom detalju. Sporije, ali sigurno Bik će vas dovesti do nezaboravnog vrhunca. Erogena zona: Vrat i gornji deo leđa.

Blizanci

Ovde ne postoji tabu. Sve dolazi u obzir, pa iako to podrazumeva više partnera ili partnera istog pola. Ono što može da ga udalji jeste monotonija i kolotečina. Erogena zona: Vole priču tokom seksa.

horoskop natalna karta

Rak

Oni su kraljevi maženja i milovanja. Kako im predriga traje u tom maniru, tako su i očekivanja da i posle seksa uživaju u njoj. Ne preferiraju „ljubav“ na jednu noć. Za Raka poverenje ima ključnu ulogu u tome kakav će seks biti. Erogena zona: Grudi i koža.

horoskop-za-frajere-2

Lav

Lavove treba maziti do iznemoglosti. Očekuju maksimalnu pažnju i divljenje od partnera. Ako jedna stavka izostane, nećete dobiti spektakularni čin kakav samo on može da priušti. Erogena zona: Kičma i deo ispod grudi.

[symple_button url=”http://besnopile.rs/horosexskop-2/” color=”green” button_target=”_blank” btnrel=”nofollow”]SLEDEĆA STRANICA[/symple_button]

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.