Devica

Devica nikada neće preuzeti inivcijativu, od nje ne treba očekivati spretnost u poznavanju ljubavnih igara. Sam znak govori u prilog tome. Erogena zona: Mozak.

Horoskop za mart – Evo šta su zvezde pripremile za vas!

Vaga

Vagu treba motivisati nekim skupocenim i otmenim predmetima kao što su veš, svilena posteljina i slično. Ona voli suptilne igre zavođenja i to prenosi u zonu seksualnih odnosa. Ona ima i prefinjen ukus, pa partner mora imati najbolje fizičke karakteristike. Erogena zona: Bokovi.

Škorpija

Ovaj znak ne treba komentarisati. Ona vođena svojim instinktom prirodno talentovana pogodiće sve vaše erogene zone i pružiće nadrealno zadovoljstvo. Erogena zona: Donji deo leđa… Ma sve!

Strelac

Strelcu je najvažnji partnerov temperament i duh. U krevetu umeju da pokažu impulsivnost i neerovatnu strast. Vole da promene više poza u toku jedne „runde“. Erogena zona: Seks i joga, samo neka je intezivno.

Jarac

Iako ostavlja utisak osobe koja nema preteranu želju za seksom i kao da se teško „pale“, kada dođe do toga uz veliko partnerovo strpljenje pokazaće veštine kakve ni na filmovima niste videli. Erogena zona: Blagi dodir kolena.

Govor tela vas odaje – Škorpija ne zna da sakrije bes, ubiće vas pogledom!

Vodolija

Originalnost je najbolji opis Vodolije kao ljubavnika. Njeni najmaštovitiji izlivi emocija i najčudnije želje i maštanja, navode partnera da izgubi razum. Ona to čini na vrlo jedinstven način. Erogena zona: Čitavo telo.

Ribe

Ribe su neuništivi romantičari i oni se upuštaju u seksualne avanture samo iz čiste emocije. Svojim senzibilitetom i pokretima umeju da ostave snažan utisak na partnera u krevetu. Erogena zona: Masaža stopala.

srbijadanas.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.