Home Horoskop Godišnji horoskop za Lavove: Saznajte šta vas čeka od 23. jula 2019....

Godišnji horoskop za Lavove: Saznajte šta vas čeka od 23. jula 2019. do 23. avgusta 2020. godine

40
0
Godišnji horoskop za Lavove: Saznajte šta vas čeka od 23. jula 2019. do 23. avgusta 2020. godine
Godišnji horoskop za Lavove: Saznajte šta vas čeka od 23. jula 2019. do 23. avgusta 2020. godine

Lavovi, srećan rođendan! Sve će Vam ići od ruke i bićete zadovoljni. Stabilizacija se očekuje na poslu. Što se ljubavi tiče, nema nekih većih razloga za brigu.

POSAO

Sada ćete morati da se saberete i da odredite prioritete na poslu, ali to neće biti tako loše. Budite pozitivni. Imaćete sukob sa autoritetom. Ne preterujte sa radom. Premor je izvestan tokom cele godine, piše astrolog Jovana Vilimonović. Od druge polovine avgusta i tokom celog septembra su mogući novčani problemi, pa pripazite na neke troškove. Lošiji periodi mogu biti i tokom od poslednje nedelje oktobra do 20. novembra. Tada nije dobar period za bilo kakvu promenu, potpisivanje nekih novih dogovara. Od decembra očekujte napredak, ali dajte sve od sebe sledeće godine tokom februara i marta.

LJUBAV

Skloni ste zaljubljivanju. Možete biti skloni i flertu, ali ćete ipak moći da ostvarite neku ozbiljnu vezu sa osobom koja možda nije iz Vašeg mesta. Imaćete mogućnost da upoznate neku osobu preko posla, ali možete se vratiti na neku staru priču do 20. septembra. Posle tog perioda ćete i dalje želeti neku novu priču. Ako ste u vezi, od septembra će sve biti mnogo bolje i biće odnos stabilniji. Od decembra meseca fokus ne mora da bude uvek na ljubavi, nego posao može da bude bitniji u nekim trenucima. To će tako biti do sledećeg avgusta.

ZDRAVLJE

Ove godine treba da se potrudite da se posvetite sebi, telu, ali brinite više o svom zdravlju. Mogući su problemi sa leđima i vratom tokom cele godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.