Astro prognoze u sezoni Lava: Kvadrat Venere u Lavu i Urana u Biku mnogim ženama donosi avanture sa oženjenima, a konjukcija Venere sa Marsom i Suncem strasne veze
Astro prognoze u sezoni Lava: Kvadrat Venere u Lavu i Urana u Biku mnogim ženama donosi avanture sa oženjenima, a konjukcija Venere sa Marsom i Suncem strasne veze

Sunce je ušlo u glamurozni znak Lava. Dakle, osetićete ogromnu transformaciju jer dok je Sunce u Raku uticalo na vas da budete skoncentrisani na porodicu i kuću sada ćete biti okrenuti drugim stvarima u simbolici Lava.

Lav u horoskopu predstavlja ljubav, decu, kreativnost, hazard i zabavu tako da sve te stvari biće vam preokupacija u nastupajućem periodu. Bićete ispunjeni nekom pozitivnom energijom i optimizmom, pogotovo što je i Mars u Lavu. Više ćete biti okrenuti odlasku na odmor nego radu, možete izražavati određenu lenjost i preveliku potrebu za zabavom. Oni koji se ne kupaju na moru mogu biti jako ambiciozni i želeće da se istaknu, posebno oni koji se bave nekim kreativnim poslom imaće inspiraciju, piše astrolog Milena Marić.

Ovaj period u vama probudiće želju da budete u centru pažnje, izloženi pogledima, blistavi, istaknuti i svesni svog snažnog utiska kojeg ostavljate na druge, čak i kod onih kojima to nije svojstveno po njihovoj prirodi. U ovom periodu biće vam važno kako vam se drugi obraćaju, jer i najmanja provokacija može da vam povredi ponos i “spusti” ego. Ljubav će vam biti jako važna. Možete iskazivati veću sklonost hazardu i želećete da iskušate sreću kroz igre na sreću. Lav će uticati na vas da pokažete svoje najbolje osobine, kao što su plemenitost, galantnost i velikodušnost.

Sunce u Lavu je trenutno u aplikacionom kvadratu sa Uranom u Biku. Sada ono što najviše želite je da vas drugi ostave na miru, da vas ne ograničavaju, da se osećate slobodni čak iako živite sa nekim jer vam je sloboda sada potrebna kao vazduh jer bez nje ne možete da dišete, ne možete da stvarate, ovo će posebno osećati Lavovi. Sada vas mogu imati samo oni koji vas puste. Lavovi će osećati određenu napetost, nervozu i biće izloženi stresu. Vi ostali takođe nećete biti imuni na ove aspekte. Nećete tolerisati ograničenja, bićete “uvek u pravu” i odbacivaćete tuđe mišljenje, jer svaki drugačiji stav možete doživeti kao napad. Osobe koje imaju problema sa srcem trebalo bi da budu oprezne u ovom periodu. Period je povoljan za sportiste, jer sada imate veliku energiju i spremnost na akciju.

Od 28. jula i Venera biće u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku i u konjunkciji sa Suncem pa ćete lakše ulaziti u avanture, pogotovo sa oženjenim muškarcima i onima na položaju a muškarci sa uspešnim ženama. Od 17. avgusta Venera će biti istovremeno u konjunkciji sa Suncem i Marsom pa su u tom periodu naglašene strasne veze, strasti i fizička privlačnost biće razlog ulaska u vezu više nego potreba za sigurnošću. Od 11. avgusta i Merkur će se pridružiti ovom “društvancetu” u Lavu tako da simbolika Lava biže izražena i naglašena. Merkur će tada biti u kvadratu sa Uranom pa je potreban oprez u saobraćaju, posebno na raskrsnicama da ne bi došlo do udesa a vi ćete biti nervozni, impulsivni i spremni da brzo donosete odluke i više rizikujete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.