Horoskop po ciganskim kartama za februar 2018

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike. Otkrijte koje su vaše ‘mane’ koje vas mogu sprečiti da u ovoj godini ne uživate u životu u potpunosti

Ovan

Vi ćete si upropastiti život pristajući na osrednjost. A zapravo vam treba nova avantura svaki dan. I ne biste smeli pristati na ništa manje od toga – u protivnom ćete se osećati isprazno, a zapravo ste puni života. Vaš pozitivan stav i pogled na život su vaše najbolje karakteristike, stoga uživajte u njima u potpunosti.

Bik

Vi ćete uništiti svoj život dopuštajući stresu i teskobi da prevladaju. Preko problema koji nisu pod vašom kontrolom treba prelaziti dubokim disanjem, fokusiranjem na ono što možete kontrolisati i tako da prilagodite svoj um da razmišlja o stvarima koje se ne mogu kontrolisati. Znajte da će se i svemir ‘urotiti’ da sredi neke stvari u vašu korist, ako u njih verujete.

Blizanci

Vi ćete upropastiti svoj život brinući o tome šta drugi ljudi misle i kažu o vama. Ostati veran sebi visoko je na listi vaših prioriteta u 2017-oj. Podstičite sebe da tako i ostane. Ne dopustite da vam strah od onoga što drugi misle o vama uništi život, jer ruku na srce oni verovatno ni ne razmišljaju o vama (najverovatnije brinu što drugi misle o njima). Živite život koji vas čini srećnim i zadovoljnim i ne dopustite nijednom tuđem mišljenju da vas menja.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.