Horoskop

Evo kako vas rođene mane mogu upropastiti u 2017. Lična astro upozorenja svim znakovima horoskopa!

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike. Otkrijte koje su vaše ‘mane’ koje vas mogu sprečiti da u ovoj godini ne uživate u životu u potpunosti

Ovan

Vi ćete si upropastiti život pristajući na osrednjost. A zapravo vam treba nova avantura svaki dan. I ne biste smeli pristati na ništa manje od toga – u protivnom ćete se osećati isprazno, a zapravo ste puni života. Vaš pozitivan stav i pogled na život su vaše najbolje karakteristike, stoga uživajte u njima u potpunosti.

Bik

Vi ćete uništiti svoj život dopuštajući stresu i teskobi da prevladaju. Preko problema koji nisu pod vašom kontrolom treba prelaziti dubokim disanjem, fokusiranjem na ono što možete kontrolisati i tako da prilagodite svoj um da razmišlja o stvarima koje se ne mogu kontrolisati. Znajte da će se i svemir ‘urotiti’ da sredi neke stvari u vašu korist, ako u njih verujete.

Blizanci

Vi ćete upropastiti svoj život brinući o tome šta drugi ljudi misle i kažu o vama. Ostati veran sebi visoko je na listi vaših prioriteta u 2017-oj. Podstičite sebe da tako i ostane. Ne dopustite da vam strah od onoga što drugi misle o vama uništi život, jer ruku na srce oni verovatno ni ne razmišljaju o vama (najverovatnije brinu što drugi misle o njima). Živite život koji vas čini srećnim i zadovoljnim i ne dopustite nijednom tuđem mišljenju da vas menja.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

4 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.