Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 5. februar 2017: Vaga ima pozitivan dan, Škorpija šarmira...

Dnevni horoskop za 5. februar 2017: Vaga ima pozitivan dan, Škorpija šarmira Bika, Jarac jak, Vodolija ima dobar dan, Ribe ambiciozne.

46
0
Vage su sofisticirane i pametne dame, Device su anđeli od ljudi, astrologija otkriva pravi karakter žena!

Dnevni horoskop za 5. februar 2017: Ovan okreće u svoju korist, Bik ima cilj, Blizanci počinje nešto novo, Rak drami, Lav se svađa sa Strelcem ili Rakom, Devica vredna, Vaga ima pozitivan dan, Škorpija šarmira Bika, Jarac jak, Vodolija ima dobar dan, Ribe ambiciozne. Ovo je današnji horoskop za 5.02.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

POSAO Situacija se okreće u vašu korist. Predstoji vam uspeh u davno započetom projektu. U igri je veliki novac dajte sve od sebe. LJUBAV Stižu informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Imate naklonost Strelca. ZDRAVLJE Problem sa sinusima. Dnevni horoskop za 4. februar 2017

BIK

POSAO Iako ste čvrsti u stavovima, to ne mora da bude loše. Imate jasan cilj šta želite u poslu. Sledi vam veliki novčani dobitak! LJUBAV Od stalnih promena na emotivnom polju može da vas zaboli glava. Vi volite ipak sigurnost. ZDRAVLJE Urinarne infekcije.

BLIZANCI

POSAO Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da se okrenete unutrašnjim vrednostima. Spremite se za nove poduhvate, period odmora je iza vas. LJUBAV Dobro ste raspoloženi za ljubav u današnjem danu. Međutim Blizanci iz prve dekade mogu imati više sreće u ljubavi. ZDRAVLJE Respiracija pluća je slaba.

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.