7 najkomplikovanijih horoskopskih znakova za život i ljubav

Biti snažnog karaktera često znači biti težak i naporan – ako osoba ne zna da obuzda svoju prirodu tvrdoglavca, rođenog vođe, sveznalice, kritičara, introverta…

Imati čvrste stavove, biti samouveren, znati šta želiš, biti snažna osoba, sve su to pozitivne osobine. Osim kada preteramo. Pa od snažne osobe postanemo naporna osoba. Šta nekoga čini teškom osobom? To nije glasno izražavanje svog mišljenja već nametanje istog drugima. Teške osobe veruju da je samo njihov način ispravan način, ne uvažavaju preterano osećanja ni mišljenje drugih, loše komuniciraju… Pa koji horoskopski znaci nose oznaku “teške kategorije”.

1. Vodolija

Čovek bi pomislio da će s Vodolijama, zato što su tako liberalni i otvorenog uma pa prihvataju druge ljude ma kako različiti bili, biti lako, ali nije. Nažalost, njihov problem s emocijama čini ih teškim partnerom. Nije lako iskreno razgovarati s nekim ko će se na spomen emocija, potpuno zatvoriti. Vodolije nemaju previše empatije za druge ljude, ali i dalje od bliskih osoba očekuju da imaju razumevanja za njih i budu svesni njihove osetljivosti. Vodolija neće razgovarati o tome šta je muči i zašto, ali očekuje da, bez da da i najmanji mig šta joj je, njena osećanja tretiraš kao najvažnije. S Vodolijom je teško znati na čemu si, voli li te ili joj ideš na živce.

7 najkomplikovanijih horoskopskih znakova za život i ljubav

2. Ovan

Ovnovi su zabavni – dok ih poštuješ kao vođe i udovoljavaš njihovim zahtevima. Ne mare previše za tuđe mišljenje i retko razmišljaju o posledicama svojeg ponašanja. Dok god ti ne smeta da uvek grešiš jer je Ovan uvek u pravu, fino ćeš se slagati s ovim zodijačkim znakom. S druge strane, ako ne voliš okršaje, rizike i dvostruka pravila, imaćeš s Ovnom dosta problema. Zahtevni su partneri i doslovno nemaju strpljenja. Teško će priznati da su pogrešili, radije će stvar odignorisati i praviti se da se nije ni dogodila. Ako imaš neki problem s Ovnom, zaboravi da ćeš to rešiti razgovorom, oni imaju pametnija posla od sedenja i razgovaranja.

3. Škorpija

Škorpije su poznati po tome da uzimaju šta žele i kad žele i dovraga sa svima koji im se nađu pri tom na putu – znaju da budu neverovatno dominantni. Kad se Škorpija naljuti, ne želiš da mu budeš blizu jer se neće nimalo obuzdavati da svoju ljutnju pokaže,a kad je ljubomorna i uvređena, teškoju je urazumiti. Pomisli li da joj je neko lagao ili ga na neki način izdao, neće s njime o tome raspravljati. Jednostavno će prekinuti sve kontakte, verovatno smišljajući i kako da se osveti. Sjajne su u pronalaženju nečije slabe tačke i iskorišćavanju toga.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.