Dnevni horoskop za 17. april 2018
Dnevni horoskop za 17. april 2018

Dnevni horoskop za 8. januar 2018: Očekujte da vam emocije budu na novou iznad onih standardnih. Odličan dan za promene, razmislite šta je to što vas je tištilo u prethodnom periodu, prethodnoj godini i iskorisite narednih par dana da krenete u akciju i u pobedu.

Neki, malo manje vredni i radni danas će uživati u prilivu emocija, strasti, a neki treći će uživati u miru i tišini oko sebe. Svi danas dobijaju, a naš je predlog da krenete u akciju i izborite se za bolju godinu. Već danas, piše današnji dnevni horoskop!

Uspešan dan vam želimo!

Ovan

POSAO

Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja.

LJUBAV

Posvetite pažnju porodičnim temema, kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop za 31. januar 2017
Dnevni horoskop za 8. januar 2018

 

Bik

POSAO

Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Morate da prihvatite neki kompromis.

LJUBAV

Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume vaše potrebe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret.

LJUBAV

Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.