Čik raskini ako smeš: Ova 3 horoskopska znaka žive za osvetu bivšoj ljubavi
Čik raskini ako smeš: Ova 3 horoskopska znaka žive za osvetu bivšoj ljubavi

Sve što je lepo kratko traje, a to često može biti slučaj i u ljubavi

Iako mnogi prihvate raskid i nastave dalje, postoje tri horoskopska znaka koja će, ako su ostavljena, učiniti baš sve da se osvete.

Blizanci

Stara kineska poslovica kaže: sedi na obalu reke i videćeš leš tvog neprijatelja kako prolazi. Upravo je to u glavi Blizanca nakon raskida, koji će iščekivati dan da svog bivšeg partnera, sada neprijatelja vidi kako parti. Kod Blizanca čak i kada niste krivi, krivi ste za sve pare.

Lav

Mrzi vas jer više niste poslušni i ne divite se njegovoj veličanstvenosti. Neće raditi ništa odmah jer osveta se služi hladna, ali će zato ostale svoje sluge unajmiti da vam zagorčaju život gde god se pojavite. Čitava vojska poslušnika će se organizovati protiv vas. Bilo na poslu, na ulici, ma u svim sferama života u kojima su Lavovi uticajni.

Škorpija

Iako bi po pravilima Zodijaka bivši partner Škorpije trebalo da umre na licu mesta, u realnosti to baš ne ide tako. Napraviće najpodliji i najmisteriozniji plan da bivši partner zažali što se rodio. A nijedna kazna nikada neće biti dovoljna, ako pitate Škorpije.

telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.