Dnevni horoskop za 4. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 4. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 4. septembar 2019: Bika očekuje napredovanje na poslu, Blizance novo poznanstvo, Lav treba da izbegava rizične poteze, Jarac ima povoljan dan za poslovne odluke, piše Stil.

OVAN

Sve ide baš onako kako ste želeli i zadovoljni ste okolnostima. Pred vama je period u kojem ćete imati dobru sreću. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati da želi vezu. Zdravlje vam je dobro.

Dnevni horoskop za 4. septembar 2019.
Dnevni horoskop za 4. septembar 2019.

BIK

Očekuje vas prilika da napredujete na poslu. Spremni ste da pravite promene koje želite. Razmišljate o braku i ljubavnim promenama ali je potrebno još vremena kako biste uspeli da ih realizujete. Povećajte unos kalcijuma.

BLIZANCI

Polako rešavate neke probleme koji su vam ranije na poslovnom polju predstavljali vece kočnice. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će pokazati da ima ka vama iskrena osećanja. Povoljan je dan za rekreaciju.

RAK

Moguće je da situacija na poslu nije onakva kakva ste želeli da bude i da je pred vama prilično nepovoljan period. Potrebno je da se potrudite da sa voljenom osobom poboljšate komunikaciju u narednom periodu. Izbegavajte alkohol.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.