Najveći grešnici Zodijaka: Ovi horoskopski znaci imaju velike šanse da završe u paklu
Najveći grešnici Zodijaka: Ovi horoskopski znaci imaju velike šanse da završe u paklu

Februar je, što se astrologa tiče, jako uzbudljiv mesec – od 5. do 15. u mesecu biće izražen uticaj kvadrata između Sunca i Jupiter, da bi nas za kraj tog perioda, baš 15. februara, dočekali mlad Mesec i delimično pomračenje sunca u Vodoliji. Ova igra planeta i Sunca najviše će uticati na tri horoskopska znaka, koja bi u narednom periodu mogla da donesu važnu životnu odluku i da konačno naprave promenu koju i sami žarko žele, piše Noizz.

Blizanci

Vi imate lep aspekt sa Venerom i Saturnom koji vas posmatra pa možete biti spremni da prihvatite neke promene. Pojedine osobe mogu putovati, kontaktirati sa strancima, započeti obrazovanje. Naglašena su duhovna i kulturna druženja i bilo šta da se dešava, vi imate podršku od vaših voljenih i bliskih osoba. Ono na šta bi trebalo posebno da se fokusirate u predstojećim danima jesu prijatelji – stari i novi. Većina Blizanaca je u proteklom periodu bila preokupirana, što brigama oko posla i zdravlja, što porodičnim i privatnim problemima, zbog čega sebe često stavljaju na poslednje mesto. Upravo u narednim danima bi trebalo konačno malo više da se okrenete sebi, javite se prijateljima koji vam nedostaju i, uz pomoć dobrih astroloških aspekata, ponovo osetite radost života. Ovo je zaista uzbudljiv period za većinu Blizanaca, koji će na momente čak imati i onaj osećaj detinjeg, iskrenog radovanja – koji smo svi odavno zaboravili. Samo, ne zaboravite da stavite sebe na prvo mesto.

Februar 2018. donosi životni preokret za ova 3 znaka

Rak

Kod vas je moguća bitna odluka koju može podržati Jupiter iz Škorpije a tiče se vaše budućnosti. Upliv negativnog aspekta sa Uranom može se desiti nešto u vašem ličnom životu ili u vašoj profesionalnoj oblasti i to će biti poslednji aspekt Urana jer on već od sredine maja menja znak. Naglašena su nasledstva, pozajmice, pokloni, nepovratna sredstva i razna ulaganja i poslovi. S tim u vidu, ono što vas očekuje u narednim danima neće imati mnogo veze sa emocijama (sori, singl Rakovi, zvezde vam u narednim danima nisu spremile novu ljubav) već sa poslom, finansijama i komforom. Nemojte se iznenaditi ako vam se iznenada pojavi neka nova poslovna prilika, koja možda na prvi pogled neće delovati preterano primamljivo, ali ako se malo bolje raspitate – možda krije sjajnu priliku u budućnosti. Ako ste planirali da započnete neki posao – bilo da se radi o osnivanju firme, promeni posla ili jednostavno o krečenju stana – samo napred, zvezde su tako poređane da vam garantuju uspeh.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.