Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 9. februar 2018: Lav nepotrebno rizikuje, iznenadni susret za...

Dnevni horoskop za 9. februar 2018: Lav nepotrebno rizikuje, iznenadni susret za Vodoliju, Rak je odlično

69
0
Dnevni horoskop za 13. februar 2018

Dnevni horoskop za 9. februar 2018: S današnjim danom stiže nam bujica osećanja, romanse, strasti ali i neprijatne ljubomore.

Ipak, ne mora da znači pod obavezno da će biti neprijatnih trenutaka danas, sve zavisi koliko ćete biti spretni u komunikaciji i kontrolisati svoju ili partnerovu navalu iskrenosti i erupciju osećanja, piše Današnji dnevni horoskop. Mogući nesporazumi sa nekim od rodbine, a u vezi sa nasledstvom čija priča već duže vreme traje i ne nazire joj se kraj. Pripazite se teških reči i uvreda, pošto možete da isrovocirate nekog ko je na višem položaju od vas i izazovete ga da vam zagorča život. NJIHOVA LJUBAV JE VEČNA: Ova 4 horoskopska para se nikada neće rastati

Ovan

POSAO Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Usmerite svoju pažnju i energiju na resavanje nekih korisnih ciljeva. LJUBAV Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje. ZDRAVLJE Zadovoljavajuće.
Dnevni horoskop za 9. februar 2018

Bik

POSAO Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promene u vašu korist. LJUBAV Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge. ZDRAVLJE Problemi sa zglobovima.

Blizanci

POSAO Neko odobrava vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe. LJUBAV U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila. ZDRAVLJE Skloni ste prehladi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.