Home godišnji horoskop Godišnji horoskop Ovan 2021.

Godišnji horoskop Ovan 2021.

647
0
Godišnji horoskop ovan 2021.
Godišnji horoskop ovan 2021.
Uovoj godini Ovnove očekuje najveća promena na polju koje se odnosi na prijateljstva i udruživanje sa ljudima. Saturn će boraviti tu cele godine i doneti vam ogromne promene. Svi odnosi koji vam više ne služe, odlaze iz vašeg života, a oni koji opstanu, biće čvršći, mada će pretrpeti ozbiljne izazove. Neki od bližih prijatelja mogu se odseliti u inostranstvo, dok neki mogu prolaziti kroz velike životne promene, pa samim tim će ih manje biti u vašem zivotu. Eventualno im može biti potrebna vaša podrška.
Jupiter će takođe biti u istom polju do 13. maja, a posle i od 29. jula do 29. decembra. Uporedo, doneće vam upoznavanje novih grupa ljudi koji će imati slična interesovanja kao vi, a mogu se od vas dosta razlikovati po drugim stvarima. Na primer, mogu biti dosta mlađi ili stariji od vas. Ovo je i sjajan tranzit za udruživanje sa ljudima istog mišljenja, okupljenih oko iste ideje.

Godišnji horoskop za 2021. pronađite ovde!

Lunarna eklipsa koja se dešava 26. maja u vašem 9. polju, a imaće uticaj u narednih par meseci, donosi vam mogućnost selidbe u inostranstvo. Solarna eklipsa 10. juna može uticati na vaše odluke, pa neke stvari koje od vas zavise biće promenjene. Jer od ovog momenta do kraja godine možete donositi neočekivane odluke. Mnogi od vas se sad odlučuju za kupovinu novih kola. 19. novembra, lunarna eklipsa u znaku Bika doneće vam drastične promene na polju finansija. Oprez sa ulaganjima, jer ovo može biti veći gubitak. Od ovog momenta  možete početi da zarađujete na totalno drugačiji način nego do sada. Solarna eklipsa u Strelcu koja se dešava 3. decembra opet vas povezuje snažno sa poljem inostranstva koje se tad otvara.
Godišnji horoskop ovan 2021.
Godišnji horoskop ovan 2021.
Pluton u 10. polju i ove godine donosi transformacije u polju karijere, koje će se odvijati sporo i temeljno. Neptun u 12. kući pojačava vam intuiciju, ali i senzitivnost. Mnogi Ovnovi će biti usmereni na unutrašnji rad na sebi. Istraživaćete svoju psihu i bavićete se više duhovnošću. Uran u vašem polju novca u ovoj godini donosiće vam velike oscilacije, naročito ako se držite starih šablona zarade. Ovo je period kada treba da se otvorite za nove ideje na temu kako zaraditi novac. Rizik će se u ovoj godini isplatiti. Svakako godina velikih obrta na tom planu, i iznenađenja. Malo šta će biti kako ste planirali. Može biti i mnogo bolje nego što očekujete, ali sigurnost nećete osećati. Prisustvo Marsa u vašem polju novca, od 7. januara do 4. marta, doneće povećane troškove, što obavezne naplate, što svojevoljno povećano trošenje novca. Može u tom periodu biti i svađa oko finansija. Mars u 3. polju od 5. marta do 23. aprila vašu energiju će usmeriti u pravcu edukacije. Sjajan period za početak učenja novog jezika. Mnogi od vas će sad više putovati a budući da ste ionako nemirne prirode, sad vas posebno mesto neće držati. U ovom periodu budite pažljiviji u saobraćaju, savet bi bio da ne brzate. Od 24. aprila do 11. juna osetićete povećanu tenziju u porodici, kao i sa osobama sa kojima zivite. Mars u ovom polju donosi konflikte, ali pruža mogucnost da se reši nešto što je dugo ostavljano po strani. Od 12. juna do 29. jula aktivira se polje ljubavi i strasti, i pojavljuje se osoba koja će vas snažno privući. Odnos moze biti turbulentan i fatalan, a uzbuđenja neće nedostajati. Ovo je sjajan period za kreativan rad. Ovnovi koji su roditelji, mogu imati izazova sa decom u ovom periodu. Kada Mars uđe u vaše polje zdravlja, vreme je da menjate neke navike. Mars će boraviti tu od 30. jula do 14. septembra i može vam doneti zdravstvene probleme, a naročito osetljiva mogu biti creva, i generalno probavni sistem. Ovaj period je dobar za treniranje i, možda, početak neke nove fizičke aktivnosti. Poslovno okruženje sada moze biti stresno i možete doživeti po koju provokaciju od kolega. Od 15. septembra do 30. oktobra izazovan je period za odnose. Mnogi pripadnici znaka sada mogu raskinuti vezu. U braku može biti svađa, a partner vas konstantno može napadati i kriviti za nešto. Savet bi bio da ne reagujete naglo i iz afekta. Mars ulazi u vaše 8. polje od 31. oktobra i tu ostaje do 13. decembra, a pokrenuće pitanja nasledstva i svih pitanja vezanih za tuđ novac. Ovo može biti i konflikt oko nasledstva, a takođe i nasilno potraživanje duga ukoliko ga imate. Sve neizmirene finansijskeobaveze sada dolaze na naplatu. Od 14. decembra do kraja meseca Mars u 9. polju podstaćiće vas da odete na put, i u ovom momentu deluje da to može biti neka dalja destinacija.

ŠTA OVNU DONOSE TRANZITI VENERE

Venera u Strelcu je do 8. januara, a to sjajno pokreće vaše 9. polje, pa Ovnovi koji su na putu mogu da očekuju dobar provod i novu ljubav u inostranstvu. Od 9. januara do 1. februara Venera u Jarcu donosi vam povoljne prilike na polju posla. Sada je period kada možete napredovati, ili dobiti novu poslovnu šansu. Posebno dobru saradnju ili pomoć možete imati od žene koje je ozbiljna, stroga, ali vrlo odgovorna. Venera u Vodoliji od 2. februara 25.  je tranzit lep za druženja, i u tom periodu možete više energije posvetiti prijateljima, naročito što u ovoj godini odnosi sa njima zahtevaju posebnu pažnju. Prilika za tajnu ljubav se pojavljuje od 26. februara do 21. marta kada bude Venera u Ribama. Biće to period ispunjen romantikom, ali i iluzijama. Velika je šansa da osobu koja vam se dopada sad ne vidite realno. Venera u Ovnu od 22. marta do 14. aprila donosi slobodnima novu ljubav, a zauzetima zadovoljstvo u postojećem odnosu. Ovo je moment kad ćete biti srećni i ispunjeni. Novi početak desiće se naglo i zbližavanje će se dešavati prilično brzo. Od 15. aprila do 9. maja Venera u Biku ima pozitivan uticaj na vaše polje finansija. Očekujte povećanje prihoda. Ovo je dobar moment za razgovor o povišici ili pronalaženje novog izvora prihoda. Povoljan period za kraći put, kao i za bilo koju vrstu edukacije je od 10. maja do 2. juna, kada je Venera u Blizancima. Od 3. do 27. juna Venera u Raku će dosta ublažiti konflikte u porodici koje ste imali u prethodnom periodu i polako donositi rešenje i bolju atmosferu. Tranzit Venere u Lavu je sjajan za vaš emotivni život, pa od 28. juna do 22. jula očekujte veliko zadovoljstvo u ljubavi, kao i sreću sa decom. Neke pripadnice znaka koje planiraju porodicu sada mogu ostati u drugom stanju. Ovnovi koji se bave kreativnim radom sada posebno mogu imati inspiraciju. Od 23. jula do 16. avgusta kada je Venera u Devici imaćete dobru saradnju sa kolegama, naročito ženama, i generalno uspeh na poslu. Venera u Vagi od 17. avgusta do 10. septembra je tranzit koji Ovnovima donosi divan period za ljubav. U vaš život sad ulazi osoba koja je šarmantna, sa stilom i manirima, i sa kojom možete imati divne momente. Zauzeti Ovnovi videće jasnije kvalitete partnera i uživati u zajedničkom vremenu. Kada Venera bude u Škorpionu od 11. septembra do 7. oktobra, Ovnovi će biti strastveniji i osećati intenzivne emocije prema partneru. Ovo je period u kom možete da očekujete dobitak novca van redovne zarade. Tu su mogućnost nasledstva, ali i podizanja kredita, uzimanje pozajmice. Od 8. oktobra do 5. novembra možete se super provesti na putu, Venera u Strelcu donosi sreću pri odlasku. Dobar je kontakt sa strancima u tom periodu, kao i mogućnost pojavljivanja nove ljubavi u inostranstvu. Od 6. novembra do kraja godine kada je Venera u Jarcu, vi ćete imati značajan poslovni pomak, naročito ako ste duže vremena čekali na to.

ŠTA ĆE VAM DONETI RETROGRADNI MERKUR

Tranzit retrogradnog Merkura od 31. januara do 21. februara, doneće u vaš život prijatelje koje niste videli dugo vremena, ili prijatelje sa kojima ste dugo u svađi. Ovo je dobar momenat za analizu tih odnosa. Retrogradni Merkur od 30. maja do 22. juna može vam praviti probleme u komunikaciji. U ovom periodu izbegavajte da kupujete kola, jer procena moze biti pogrešna. Takođe svaki dogovor koji sad napravite, biće izmenjen. Od 29. septembra do 18. oktobra kada je retrogradni Merkur u Vagi, Ovnovima donosi priliku da se pomire sa bivšim partnerima, ali možete biti i u ozbiljnom preispitivanju da li da ostajete u trenutnom odnosu ili ne. Mnogi mogu raskidati i ponovo se miriti u ovom periodu.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Vaše polje odnosa u ovoj godini prima pozitivan aspekt od Saturna i Jupitera u Vodoliji. Većina vas će moći da ima skladne i stabilne odnose. Zauzeti Ovnovi, s obzirom da će biti manje opterećeni problemima, biće više posvećeni partneru i dosta blaži u odnosu. Osećaćete daleko veći sklad nego prethodnih godina. Slobodni će imati priliku da uđu u vezu u kojoj neće biti previše trzavica i koja će teći dosta glatko. Posebno povoljan period za ulazak u vezu je kada Venera uđe u vaš znak od 22. marta do 14. aprila. Od 12. juna do 29. jula prisustvo Marsa u vašem polju ljubavi doneće pojačane strasti, ali i moguce provokacije i svađe u odnosu. Ali svakako je to nesto što je rešivo jer će istovremeno Venera biti u Lavu u vašem petom polju od 28. juna do 22. jula. Venera u Vagi od 17. avgusta do 10. septembra će mnogima od vas doneti odluku o zajedničkom životu. Najizazovniji period za odnose je kada Mars bude u znaku Vage, a to je od 15. septembra do 30. oktobra. Tada veza u kojoj ste može biti u ozbiljnijoj krizi. Može doći do prekida ukoliko odnos nije čvrst.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Sam posao u ovoj godini neće trpeti velike promene, ali će biti turbulencija na polju finansija. Neki prihod može izostati, a vama se mogu javiti ideje kako da zaradite novac. Što su neobičnije, to će biti isplativije. Oprezno sa ulaganjima, jer tu može biti iznenadjenja. Prva polovina godine poslovno može biti prilično mirna, dok ćete u drugoj polovini imati priliku da započnete nešto novo ili promenite posao. Neće to biti drastična promena, već više nešto očekivano čemu nećete morati posebno da se prilalgođavate. Kako se bliži kraj godine vaše ambicije i uspesi će rasti.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini imaćete energije, biće je čak i viška. Zato se možete odlučiti da isprobate novu fizičku aktivnost, sport. Zdravlje prilično stabilno. Ovnovi koji imaju hronične tegobe, neka očekuju da se one mogu pojačati u periodima od 31. januara do 21. februara, od 30. maja do 22. juna i od 28. septembra do 18. oktobra. To su periodi kada je Merkur retrogradan, vladar vašeg polja zdravlja. Od 30. jula do 14. septembra kada Mars uđe u vaše polje zdravlja, povedite računa o crevima i probavnom sistemu. Takođe, to može doneti neke akutne stvari, na primer upale. Ovo je godina u kojoj ćete osetiti veliko rasterećenje, s obzirom  na to da ste u proteklim godinama bili pod velikim pritiskom okolnosti. Sada ćete imati osećaj da ponovo preuzimate kontrolu u svoje ruke. Imate podršku planeta da ostvarite planove koje želite i na tom putu ne bi trebalo da bude posebnih prepreka. Ovo je velika promena stanja za vas kao i godina u kojoj ćete na gotovo svim poljima moći da povratite balans. Posle velikih izazova u prethodnom dužem periodu, sada je vreme za ostvarivanje vaših želja i vreme za vraćanje stvarima koje volite da radite i u kojima ćete uživati. Moći ćete maksimalno da iskoristite svoje potencijale! Astrolog: Nevena Cvetković

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.