Home godišnji horoskop Godišnji horoskop bik 2021.

Godišnji horoskop bik 2021.

542
0
Godišnji horoskop bik 2021.
Godišnji horoskop bik 2021.
2021. godina donosi vam promene koje su već počele u prethodne dve godine. Promene se odnose pre svega na lični plan. Vaš znak inače voli sigurnost i rutinu, a vi sad nećete moći da prepoznate sebe. Bićete spremni na rizik i na iznenadne poteze i odluke koje sa strane mogu delovati nelogično. Biće više nemira u vama, želećete da menjate stvari iz korena u vašem životu i to će se dešavati naglo.
Promene će biti drastične. Možete promeniti imidž totalno, ali promeniti i okruženje, partnera. Nedostajaće vam osećaj stabilnosti, ali ćete s druge strane dobiti osećaj slobode. Držaće vas ideja da ne želite više ništa da trpite, niti da zadržavate u životu stvari koje vas guše. Najveća promena u ovoj godini se dešava na polju koje je vezano za karijeru, jer će Jupiter i Saturn boraviti u tom polju. U ovoj godini pokrećete novi posao, ili menjate posao. Ovo će takodje biti velika promena, jer je velika šansa da počnete da radite nešto totalno drugačije nego do sad.

Godišnji horoskop za 2021. za sve Znakove pronađite ovde!

Poseban uspeh imaće Bikovi koji započnu online posao. Početak posla uključivaće veliku dozu rizika, koja će vam se u ovoj godini isplatiti. Bikovi koju dugo čekaju napredovanje, ovo je godina u kojoj dolazi do realizacije. Šta god da poslovno započnete, to neće biti važno samo u ovoj godini, već u godinama koje su pred vama. Lunarna eklipsa koja se 26. maja dešava u vašem 8. polju, a ima dejstvo u narednim mesecima, može vas podstaći na odluku o podizanju kredita, ili neke druge vrste pozajmice. I možete se odlučiti na ozbiljnija ulaganja. Ovo ukazuje i na dobijanje nasledstva. Solarna eklipsa se u istom polju dešava i 3. decembra. Solarna eklipsa 22. juna aktivira vaše polje novca i još više naglašava važnost odluke gde da uložite novac. Ovo se odnosi na period do kraja godine. Rodjeni u trećoj dekadi znaka će najviše osetiti uticaj lunarne eklipse 19. Novembra, i doživeti najviše ličnih promena. Pluton u vašem 9. polju transformisaće i dalje vaša uverenja i, takodje, usmeravati vas na edukaciju i produbljivanje znanja.

ŠTA VAM DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Sa Neptunom u polju prijateljstva možete imati pogrešnu procenu u vezi sa namerama prijatelja. Nekog možete idealizovati, i neke se stvari mogu odvijati iza vaših leđa, koje ne vidite. Neko od prijatelja može biti neiskren ili vas može lagati. Situacija na ovom polju može biti prilično nejasna. Tranzit Urana kroz prvo polje je period u kojem ćete se dosta promeniti. Mars će biti na vašem podznaku od 7. januara do 4. marta i tada ćete osetiti veći priliv energije. Ovo je dobar period za povećanu fizičku aktivnost, kako bi se smanjila nervoza koju ovaj tranzit takođe može da donese. Bićete svakako aktivniji, ali ćete osećati i provokacije okoline na koje vam može biti teško da ne odreagujete. Povedite računa da ne radite ništa fizički preterano rizično, kako ne bi došlo do povrede. Od 5. marta do 23. aprila, Mars će biti u znaku Blizanaca i vas će podstaći na veću potrošnju. Sada dolaze na naplatu troškovi koje ste ostavljali po strani. U saobraćaju budite oprezni od 24. aprila do 11. juna jer će Mars tad boraviti u vašem 3. polju. Ovo označava i odlazak na kraći put, na kojem potencijalno može biti tenzije sa ljudima sa kojima budete putovali. Od 12. juna do 29. jula Mars u polju porodice povećava tenziju i konflikte i vi, takodje, možete nezgodno reagovati u tom period. Polje ljubavi i strasti aktivira se od 30. jula do 14. septembra, pa je ovo dobar period za početak veze, gde će emocije biti intenzivne od samog starta. Bikovi koji su roditelji, mogu u ovom period imati više izazova sa decom. Od 15. septembra do 30. oktobra je vreme u kojem konflikti na poslu neće moći da se ostavljaju po strani, već će zahtevati rešavanje. Ovo je i period osetljiv za zdravlje. Potencijalni problem mogu biti bubrezi, i uopšte regija donjeg stomaka. Mars ulazi u vaše 7. Polje od 31. oktobra i biće tu do 13. decembra. Slobodni pripadnici znaka sada mogu ući u vezu koja je od početka izazovna, a zauzeti mogu imati konflikt u odnosima, a mnogi mogu i prekinuti vezu ili brak. Od 14. decembra do kraja meseca Mars u vašem 8. polju staviće akcenat na pitanja novca i ulaganja.

ŠTA BIKU DONOSE TRANZITI VENERE

Od 9. januara do 1. februara Venera u vašem 9. polju označava period povoljan za putovanje. Na putu se takođe možete zaljubiti. Moguć je dobar kontakt sa strancima i sjajan period za put. Dobru saradnju sa ženama, naročito razvedenim, i povoljne poslovne prilike imaćete od 2. do 25. februara. Za mnoge Bikove ovo je period napredovanja na poslu. Kada Venera bude u Ribama od 26. februara do 21. marta, vama je sjajan period za druženja i sada ćete više vremena posvetiti prijateljima. Od 22. marta do 14. aprila Venera u Ovnu Bikovima donosi tajnu ljubav. Ovo će biti neko kome nećete lako odoleti. Osoba koja će biti prilično uporna da vas osvoji. Venera će biti u vašem znaku od 15. aprila do 9. maja i ovo je najlepši period za vas. Sjajan momenat za novu ljubav, mnogi pripadnici znaka će se sada zaljubiti. Zauzeti će više uživati u društvu partnera. Od 10. maja do 2. juna Venera u vašem 2. polju je tranzit koji će vam doneti bolju zaradu, ili porast finansija iz nekih drugih izvora. Kada Venera bude u Raku od 3. juna do 27. Možete se odlučiti na kraći put na kojem ćete se lepo provesti.  Povoljan period za rešavanje pitanja nekretnina, kao i bilo kojih stvari vezanih za porodična pitanja je od 28. juna do 22. jula kada Venera bude u Lavu. Očekujte prijatne i skladne odnose u porodici. Venera u Devici od 23. jula do 16. avgusta donosi opet jako lep period za ljubav. Bikovi se sada zaljubljuju ili uživaju u postojećem odnosu. Sada je vreme da više radite sve stvari koje volite. Od 17. avgusta do 10. septembra  kada Venera bude u Vagi, je povoljan period za posao, odnose sa kolegama. Ako su postojali neki konflikti, oni bi sad mogli biti dosta ublaženi. Vreme za nove ljubavi i poznanstva je kada Venera udje u vašu 7. kuću od 11. septembra do 7. oktobra. Pošto je Venera u Škorpionu, ovo bi bila strastvenija i fatalnija ljubavnapriča. Od 8. oktobra do 5. novembra i dalje strasti mogu biti jake. Ovo je period u kojem neki od vas dobijaju nasledstvo ili mogu dobiti pristup tudjem novcu. Podizanje kredita takodje je sad moguće. Od 6. novembra do kraja godine Venera u Jarcu vama daje mogućnost odlaska na put, negde gde ste već putovali. Mogućnost ljubavi na putu takodje. Povoljno za sve vezano za inostranstvo.

ŠTA ĆE VAM DONETI RETROGRADNI MERKUR

Tranzit retrogradnog Merkura u Vodoliji od 31. januara do 21. februara Bikovima donosi poslovne dogovore koji kroz vreme mogu biti izmenjeni. Izbegavajte sada potpisivanje ugovora, ili početak posla, otvaranje firme. Od 30. maja do 22. juna kada je Merkur u Blizancima, možete doneti pogršnu odluku vezano za novac i ulaganja. Ukoliko dugo čekate novac, on sada stiže. Od 29. septembra do 18. oktobra retrogradni Merkur u Vagi donosi peripetije na poslu, najviše u vidu grešaka i problema sa administracijom.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Uran koji iz vašeg 1. polja deluje opozicijom na 7. polje, donosiće i ove godine promene na emotivnom planu. Možete se odlučiti na razvod, naročito rođeni u drugoj dekadi znaka. Partner vas konstantno može iznenađivati svojim ponašanjem i unositi osećaj nesigurnosti. Ovo ima za cilja da uvedete promene u svoj život i krenete dalje. Posebno kritični periodi za odnose su od 30. jula do 14. septembra i od 1. novembra do 13. decembra. Istovremeno imate priliku za novu ljubav, naročito u peridima od 15. aprila do 9. maja, od 23. jula do 16. avgusta i od 11. septembra do 7. oktobra.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Poslovno vas očekuju zaista velike promene. Ukoliko ste oklevali, sada je period da započnete svoj biznis, da otvorite firmu, promenite posao, ili napredujete. Naročito povoljan upliv planeta je od početka godine do 13. maja i od 29. jula do kraja godine. Može se desiti da imate više izbora kad je reč o poslu, pa da vam izazov bude šta izabrati od opcija. Svakako očekujte period i dobre zarade, kao i mogućeg većeg ulaganja. Period koji može doneti konflikte sa ljudima sa kojima sarađujete je od 15. septembra do 30. oktobra.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

Vaše polje zdravlja prima pozitivan aspekt od Jupitera i Saturna u Vodoliji, pa bi ono trebalo da bude stabilno. Od 15. septembra do 30. oktobra ipak povedite računa jer će Mars tad boraviti u vašem polju zdravlja. Posebnu pažnju obratite na bubrege. Od 28. septembra do 18. oktobra su mogući hronični problemi i tad bi bio savet da ukoliko imate neki problem, zatražite mišljenje više lekara, jer je moguće teško uspostavljanje tačne dijagnoze. Od 20. decembra do kraja godine su, takodje, mogući problemi sa zdravljem, naročito sa kostima ili kožom. SAVET: U ovoj godini ne opirite se promenama, jer vas mogu odvesti u smeru koji će za vas biti dobar. Sigurnost će izostati, ali različita dešavanja neće. Tako da će za vas godina biti interesantna, sa mnogo novih iskustava. Dosta ćete se promeniti. Hteli ili ne hteli, okolnosti će vas navesti na promenu. Stavite fokus na karijeru jer je ovo izuzetno važna godina u kojoj možete ostvariti najviše uspeha od njenog početka. I upustite se u nove projekte iako nemaju mnogo veze sa vašim dosadašnjim poslom! Astrolog: Nevena Cvetković

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.