Severni Mesečev čvor u Blizancima i južni Mesečev čvor u Strelcu od 5. maja 2020. do 18. januara 2022: Oni su kompas naše duše, zato se spremite za sudbinsko putovanje u ovom životu
Foto: freepik.es

Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu. Pogledajte šta vam zvezde predviđaju i šta vam savetuju za 2019. godinu. Kako vas zvezde opisuju ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada su u pitanju vaš posao, vaša karijera, vaše finansije, vaše obrazovanje, ljubav, porodica i zdravlje, piše conopljanews.net.

HOROSKOP MESEC PO MESEC ZA OVNA

Ovan Januar 2019: Dani odmah posle nove godine biće obeleženi vašom velikom aktivnosti. Neki projekat na kojem ste počeli da radite pre godinu dana dospeće u završnu fazu, što će potpuno angažovati vašu ionako izuzetnu energiju.

Ovan Februar 2019: Postoji mogućnost da se raskine jedno staro prijateljstvo, jer osoba kojoj ste mogli da poverite vaše najveće tajne može se naljutiti na vas. nemojte kriviti druge, razlog za ovo leži u vašoj neuviđavnosti. Priznajte sami sebi kakvi ste i izvinite se prijatelju.

Ovan Mart 2019: Vaša sposobnost da brzo reagujete na iznenadne situacije u ovom periodu će doći do punog izražaja. Neće vas obeshrabriti ni manjak u kućnom budžetu, a ni neočekivana kritika nadređenog rukovodioca. Uspešno ćete se izboriti i za dopunsku zaradu i za svoj ugled.

Ovan April 2019: Osetićete potrebu da se malo relaksirate. U prethodnom periodu je bilo dosta radnih napora i dosta problema za rešavanje. No, energični i uporni kao što jeste, nećete dugo izdržati da budete smireni i neaktivni.

Ovan Maj 2019: Ceo ovaj mesec biće prožet ljubavlju i intenzivnim doživljavanjem ljubavi. Očekuje vas ili novi medeni mesec sa starim partenrom, odnosno bračnim drugom ako ste venčani ili nova nezaboravna ljubav.

Ovan Jun 2019: Uspećete da prekovremenim ili honorarnim radom zaradite dopunska sredstva, ali ih možete potrošiti na nepotrebne troškove koji premašuju vaše mogućnosti. Počećete da razmišljate o godišnjem odmoru, ali gde i kako sa praznim džepovima? Zato, zavrnite malo slavinu.

Ovan Juli 2019: Prilikom jedne rasprave u sredini gde radite vaš arogantni stav može vam doneti neprijatelje i neprilike. Ako ih steknete, moćićete brzo da ih identifikujete, ali od toga nema koristi. Bolje će biti ako se potrudite da pokažete malo više sluha za miščjenja koja su oprečna vašim stavovima.

Ovan Avgust 2019: Pazite se finansijskih teškoća. To nije samo u vezi sa godišnjim odmorom, sa kojeg ste se upravo vratili ili na koji tek treba da krenete, nego i sa vašom odlikom da potcenjujete teškoće.

Da ste bili dovoljno oprezni i da ste novac trezveno trošili, vodeći računa o obavezama koje su pred vama, ne biste upali u neprilike.

Ovan Septembar 2019: Počećete da razmišljate o učenju. Za učenike i studente to je u ovim danima i normalno, ali vi ćete biti opsednuti sa učenjem i usavršavanjem čak iako ste odavno napustili klupe i zaboravili kako izgleda indeks.

Ovan Oktobar 2019: Bićete ljubomorni, ali bez stvarnog razloga. Jednostavno, Ovan mora s vremena na vreme da bude ljubomoran i neugodan prema osobi koju voli. Tada mu se pruža prilika da ispolji agresivnost koju ima u sebi. Ali, imate vi i plemenita osećanja, tako da kada se psihički ispraznite, umećete da zamolite za oproštaj.

Ovan Novembar 2019: Ovog meseca očekuju vas nove dopunske zarade ali i novi vanredni troškovi. Kad vuk pojede magarca ostaćete na istom i najzad ćete i sami početi da uviđate da ne patite od prevelike organizovanosti.

Ovan Decembar 2019: Sve do Nove godine vaši celokupni napori biće uspereni prema velikom poduhvatu. Opet vas očekuju izuzetni napori, uspešno okončanje posla i dosta novca. I opet vas očekuje vaše staro pitanje zašto se kod vas sve stalno vrti u krug?

Godišnji horoskop iz meseca u mesec: Saznajte šta vas očekuje od januara do decembra 2019. godine

HOROSKOP MESEC PO MESEC ZA BIKA

Bik Januar 2019: Početkom meseca očekuju vas neki nepredviđeni troškovi. S obzirom na vaš stav prema novcu, to će vam vrlo teško pasti, ali ipak možete da se utešite, jer ove finansijske nevolje ne znače da ćete cele godine imati problema sa parama. Očekuje vas stabilizacija i uobičajeni ritam prihoda i rashoda.

Bik Februar 2019: Bikovi okovani lancima bračne sreće biće ovog meseca verni i korektni prema svom partneru. No, devojke i momci imaće izvanredne prilike za nove avanture. To neće biti počeci novih ljubavi, već upravo ono što je i rečeno – avanture i ljubavni izleti.

Bik Mart 2019: Razmišljaćete kako nekim vanrednim ili dopšunskim poslom da popravite svoju finansijsku situaciju, koja, uzgred rečeno, nije ozbiljno ugrožena. Vi ste pregalac samo kad se zaista nađete u problemu. Pošto trenutni problem nije ozbiljan, pitanje je da li ćete se potruditi više nego što morate.

Bik April 2019: Ukoliko ste rođeni u aprilu, osoba do koje vam je stalo ulepšaće vam rođendan simpatičnim i pomalo neobičnim poklonom. Bikovi rođeni u maju imaće prilike da sklope nova poznanstva od kojih neka imaju šanse da prerastu u ozbiljniju vezu.

Bik Maj 2019: Ceo ovaj mesec biće obeležen lepim doživljajima u vezi sa umetnošću prema kojoj imate poseban afinitet, bez obzira da li se tom umetnošću bavite ili ste samo ljubitelj.

Bik Jun 2019: Dani će vam biti ispunjeni ljubavlju. Bikovi koji nisu bili zaljubljeni sada će imati priliku da nekome poklone svoje srce, a oni koji već vole doživljavaće staru ljubav novim intenzitetom. Na pomolu su nove veze, novi doživljaji i nova ushićenja.

Bik Juli 2019: Posle meseca ispunjenog ljubavlju sledi period ljubomore, a to osećanje, kao što ste već iskusili, nije strano Bikovima. Ali vaš partner nije ništa zgrešio, to jest, vaši zaključci nisu tačni. Više su plod suviše oprezne mašte i zato su daleko od istine.

Bik Avgust 2019: Ukazaće vam se prilika za dodatnu zaradu, pa je iskoristite. Gledajte samo da taj dodatno zarađeni novac ne potrošite odmah na nešto što vam uopšte ne treba.

Bik Septembar 2019: Neobično za vas, početkom ovog meseca zahuktaće se vaš radni elan. Sve ono što vam je u letnjim mesecima bilo teško, sada ćete obaviti lako i bez problema.

Bik Oktobar 2019: Ovog meseca nastupa period opuštanja, a to je pravo vreme za vas. To je upravo ono što najviše cenite – miran i komotan život bez trzavica koje donose svakodnevica i neuviđavna okolina.

Bik Novembar 2019: Hteli ne hteli, moraćete da zapnete ne biste li se nekako isčupali iz finansijskih teškoća u koje ćete upasti prvom polovinom meseca. No spas će se ukazati u vidu službenog puta na kome ćete moći da obavite neke lične isplative poslove.

Bik Decembar 2019: Poslovi kojih je u poslednje vreme sve više, polako vas odvlače od obaveza u privatnom životu. Morate se potruditi da nekako rasporedite svoje snage, inače će se negde pojaviti pukotine, ili u poslu ili u privatnom životu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.