Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar 2018: Devicu prati sreća, Jarac okrenut budućnosti,...

Dnevni horoskop za 5. decembar 2018: Devicu prati sreća, Jarac okrenut budućnosti, Bik gubi konce

81
0
Dnevni horoskop za 15. maj 2019
Dnevni horoskop za 15. maj 2019

Dnevni horoskop za 5. decembar 2018: Ovan i Vodolija u ljubavi, Bik gubi konce, Blizanci zanimljivi za Strelca i Lava, Rak sposoban, Devicu prati sreća, Vaga površna, Škorpija kreće u novu avanturu, a Jarac okrenut budućnosti. Ovo je današnji dnevni horoskop za 05.12.2018. godine, piše Luftika.

Ovan

Posao Ovu nedelju počinjete inspirisani visokim ciljevima. Vaša odgovornost će biti u prvom planu kada se stvari budu lomile. Verujete u sebe, kolege vas slede. Za vas neće biti nesavladivih prepreka. Ljubav Moguće novo poznanstvo koje će vas malo prodrmati. Jedna Vodolija ili Blizanci učiniće vam dan lepšim nego što je izgladalo na početku. Zdravlje Pripazite se povreda pri padu.
Dnevni horoskop za 5. decembar 2018

BIK

Posao Dosta stvari se promenilo u poslednje vreme. Vi ste uspeli da ispratite neke promene na poslovnom planu. Ipak, jedan deo je za vas ostao misterija. U vašem poslovnom okruženju su formirani klanovi, a vama nije najjasnije ko je s kim. Ljubav Smeši vam se poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Ribe. Bikovi koji nisu slobodni uživaće u sreći sa partnerom u malim znacima pažnje i nežnosti. Zdravlje Moguć nazeb.

BLIZANCI

Posao Ideje vas rade, i to dobro. Danas ni vi sami ne možete da pohvatate kakve ste zamisli za posao imali. Možda bi bila bolja ideja da to zapisujete umesto što pričate kolegama. Ljubav Blizanci koji su u vezi mogu da očekuju manje ili veće oscilacije u raspoloženju. Onima koji su slobodni, udvaraće se jedan Strelac ili Lav. Zdravlje Problemi sa leđima i vratom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.