godišnji horoskop

Godišnji erotski horoskop: Evo šta vas očekuje na polju seksa u 2017.

Godišnji erotski horoskop: Svaki znak ima svoj seksi stil, način na koji to radi i šta mu je potrebno da bi osetio vrhunce užitka. Zvezde otkrivaju koji će se znakovi najbolje slagati u krevetu

 

OVAN

Uživate u lovu, vrlo ste direktni i nedvosmisleni kad upućujete poziv na avanturu, a dugo zavođenje smatrate gubitkom vremena. Privlačiće vas osobe sportske građe i slobodoumnog pogleda na svet. Niste za duge predigre, previše ste impulsivni i nagli kad vas ulovi želja, ne možete čekati da avantura napokon počne.

Krevet nije i neće biti vaše najomiljenije mesto za seks. Uzbudljivije vam je to učiniti na brzaka i na licu mesta, na primer u WC-u noćnog kluba ili u autu. Libido će vam u ovoj godini biti najizraženiji u januaru, februaru, maju i avgustu i sigurno je da ćete pronaći osobu koja će vam utoliti seksualnu glad. Nećete prezati ni od vanbračnog flerta, a mogli biste prihvatiti i ponudu zauzete osobe.

Najseksi partner: Najluđi provod mogli biste doživeti s Blizancem. Silna fizička kompatibilnost mogla bi dovesti i do zaljubljivanja.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Izbegavajte: Upustite li se u seks s Devicom, mogli biste zažaliti. Već nakon prvog poljupca shvatićete da između vas nema baš nikakve hemije.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.