Venera u Ribama od 3. januara  do 3. februara 2017: Verovanjem u ljubav i maštanjem o ljubavi privucite ljubav

Venera je 3. januara ušla u znak poslednji znak, Ribe. Tu je ona uzvišena, tu je ona egzaltirana, tu ona može da pokazuje duboku ljubav i privuče srodnu dušu, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović. Ovo je vreme kada se najviše dešavaju sudbinske veze i upoznaju srodne duše. Vreme je da se voli drugačije, da se ostvaruju snovi, mašta o ljubavi, jer je Venera u Ribama donosi ljubav koju je podstaknuta našom maštom, našim snovima, čežnjama.

Ribe je znak vezan za podsvesno, te sve ono u što želimo i u šta verujemo možemo da privučemo u velikoj meri. Moć mašte je ogromna u ovom znaku. Vizualizujete je ta, koja stvara slike i misli koje mogu privući ljubav, ili novac, jer je Venera vezana i za to. Mogućnost da se čuda dešavaju, da privučemo čuda, posebno vezana za ljubav, ali i za obilje u svakom pogledu je u velikoj meri moguća. Vodeni znaci su ti koji privlače i novac u velikoj meri. Zato što emocije prate sve što nam se dešava, a njihova snaga je podsticajna. Emocije su najveći pokretači promena i dobro je da ih ima i da ona prate i vaše vizualizacije, maštanja i da ih bude u stvarnosti.

Probudite osećanje ljubavi u sebi. Slušajte muziku dok je Venera u neptunovskom znaku. Muziku koja pokreće osećanje ljubavi. Mogu to da budu i ljubavne pesme, koje bude lepe emocije, koje pojačavaju želju za ljubavlju. Samo nemojte da to budu pesme o nesrećnim ljubavima i ljubavnoj patnji, da ne bi probudile kod vas negativna osećanja.

Potreba za ljubavlju je veoma velika dok je Venera u Ribama, kao i želja da se doživi ljubav. Jake želje su te koje mogu da privuku ostvarenje. Ukoliko želje prati vera i ljubav, onda je ostvarenje ljubavi bliže. Ako verujete da je ljubav tu, ako osetimo ljubav i pre nego što se pojavi osoba o kojoj maštate, onda će vam ta jaka osećanja i pozitivna energija privući put ka ljubavi. Maštajte zato više nego što ste to ranije radili, posebno ovih dana, kada je i Mesec u znaku Riba. Stvarajte slike u glavi kakve god hoćete. Pustite da vam se odvija film u glavi kako vam se dešava da budete sa osobom koja ume da voli baš onako kako je vama potrebno i koja ostvaruje sve ono što vi u ljubavi želite. Zamislite sva ona divna osećanja koja u vama budi ljubav. Osetite ih najpre u sebi i uživajte u njima, a onda pustite da osećanje ljubavi se širi iz vas ka drugima. Venera dok je u Ribama deluje da osećanje radost i ljubavi pretočite i u neki vid kreativnosti, ili stvaralaštva. Najlepša umetnička dela nastaju kada je Venera u Ribama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.